woensdag 1 februari 2017

Roomdetails van mijn nieuwe kamer

Sinds afgelopen zondag is het weer zover: ik ben terug in Leeuwarden. Na een hele intensieve, leerzame en leuke stage in Amsterdam vertrok ik weer naar het vertrouwde Noorden. Binnen een mum van tijd had ik een prachtige kamer gevonden: net buiten het centrum in een gezellig meidenhuis. Inmiddels ben ik verhuisd en is het tijd om je de eerste details van mijn nieuwe kamer te laten zien! Kijk je mee?


Mijn nieuwe kamer heeft een inbouwkast (wat super fijn is) met lichtblauwe deuren. Weer even wat anders, en daarom ook juist fijn. Even wat kleur in mijn kamer. In de kast kan ik schoenen, kleding, tassen en beddengoed kwijt. Ideaal!

Ik heb de kamer vooral simpel ingericht. Witte en zwarte meubels, niet teveel tierlantijntjes en een praktische indeling, zodat ik èn een slaapgedeelte èn een woon/leef gedeelte heb. 

Wanneer ik hem helemaal heb ingericht en ik nog een aantal dingen heb gekocht om hem helamaal 'af' te maken laat ik het je natuurlijk meteen zien! Oh, en houd ondertussen mijn Instagram in de gaten voor updates en sneak peeks! 

4 opmerkingen :