zaterdag 25 februari 2017

Outfit met mijn nieuwe korte leren jasje

Leren jasjes, ze blijven tijdloos èn trendy. Toen ik dit korte zwarte exemplaar zag hangen wist ik het dan ook meteen: deze zou elke outfit upgraden en net even wat stoerder maken. Ik combineerde hem met een nieuwe gebloemde top, een lichte jeans en mijn nieuwe platform sneakers!


Leren jas ZARA - Blouse H&M - Jeans River Island - Platform sneakers Scapino 

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuw leren jasje. Ik ben dol op het dragen van leren jasjes, maar mijn jasje was al een behoorlijk tijdje aan vervanging toe. Omdat ik geloof in het investeren van duurzame en goede items, vond ik dat ik alleen nog maar echte leren jasjes mocht kopen. Toch kon ik de verleiding niet weerstaand. 

Dit korte model vind ik super handig om overdag over een leuke top te dragen, èn kan in de lente ook nog eens functioneren als jas voor buiten. Die echte leren jas komt dus nog wel.. Voorlopig ben ik wel weer even blij met deze budget variant.

De schoenen scoorde ik vorige week bij, je raadt het nooit.. Scapino! De vriend van mijn zusje werkt daar en zodoende gingen we even langs. Toen ik deze cognac kleurige platform sneakers zag was ik meteen ondersteboven: zoiets zocht ik al een hele tijd! En het mooie? Ze waren maar €20,-! Zo zie je maar weer dat een toffe outfit niet altijd duur hoeft te zijn. 

Wat vind jij van deze budget veroveringen?

1 opmerking :

  1. Hele leuke jas! Hij staat je super goed. Je blouse vind ik ook echt super cute! Love it <3 - https://esseremoda.nl/do-your-thing-velvet/

    BeantwoordenVerwijderen