vrijdag 24 februari 2017

Mijn verjaardagscadeautjes

Het is alweer bijna drie weken geleden, maar op 5 februari werd ik 21. En dat werd natuurlijk goed gevierd met een gezellig verjaardagsfeestje, veel taart, hapjes en drankjes, gezelligheid en cadeautjes! Vandaag laat ik je dan ook mijn verjaardagscadeautjes zien.

Van mijn lieve vriendinnetje Jolien en haar vriend Thomas kreeg ik onder andere dit boekje over Marrakesh. Aanstaande zomer gaan mijn vriend Maurice en ik 10 dagen op vakantie naar Marrakesh. Daar is natuurlijk nog heel wat voor voor te bereiden, vandaar dit leuke boekje!   

Mijn lieve en creatieve vriendinnetje Carli maakte deze poster met de tekst van Ed Sheeran. We kwamen deze tekst eerder al eens tegen in Groningen in een toffe concept store (de Holtbar). Met Oost Indische inkt maakte ze er een super toffe poster van die ze inlijstte. Ik vind hem zo tof!

Een van de leuke cadeautjes van mijn zusje was dit toffe leren tasje met leopard print. Ik zag hem al eerder in een flyer van Kruidvat en was meteen verkocht. Later bleek dat mijn moeder hem zelf ook had geshopt, toevallig haha! 

Zoals vele jaren kreeg ik best een aantal cadeaukaarten, wat ik altijd super leuk vind. Ik kan nu nog lekker shoppen bij Douglas, ICI Paris XL, Rituals en online met de Fashion Card! 

Van mijn vriend kreeg ik een cadeautje wat al enorm lang op mijn verlanglijstje stond: de Bobbi Brown Shimmer Brick in Nectar! Een prachtige blush/highlighter die vrij prijzig is, maar wel heel erg mooi. In deze blogpost reviewde ik hem! Het boek wat eronder ligt kreeg ik van mijn zusje en haar vriend.

Tenslotte kreeg ik een heel aantal cactussen. De hele grote van mijn moeder (bijbehorende zwarte pot van mijn vriendinnetje Carli), de ronde met bruine pot van mijn oma en de mini's van lieve klasgenootjes. Zo leuk!

Wat ben ik verwend zeg, ongelooflijk! Ik heb een hele leuk een gezellige dag gehad en kan nog lang nagenieten van de prachtige cadeautjes. Ook wil ik jullie nog bedanken voor alle lieve felicitaties op mijn blog, Instagram en Facebook :)Wanneer ik toffe items heb geshopt van de cadeaukaarten laat ik je dat natuurlijk nog weten :)

1 opmerking :