dinsdag 7 februari 2017

GUHL Langdurig Volume collectie

Sinds ik blog ben ik groot fan van het haarverzorgingsmerk Guhl. Mooie verpakkingen, uitgebreide collecties en fijne producten. Toen ik hoorde over de Langdurig Volume collectie was ik meteen weer enthousiast om de producten uit te testen, en dat is wat ik je vandaag laat zien. Ik testte de shampoo, conditioner, spray treatment en styling spray met de geur van blauwe lotus. 
Guhl heeft de Langdurig Volume & Verzorging-lijn vernieuwd. De lijn bevat namelijk een nieuw ingrediënt: Blauwe Lotus. De producten ruiken heerlijk naar deze bloem, maar naast de geur is het ook een verzorgend product. Blauwe Lotus komt uit China en is rijk aan essentiële voedingsstoffen. De voedingsstoffen van Blauwe Lotus versterken de structuur van futloos haar en zorgen voor een mooie en volle bos. 

De Langdurig Volume & Verzorging-lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, styling spray en een nieuw product: de spray treatment.
GUHL Langdurig Volume Shampoo
De shampoo uit de collectie is fijn. Hij schuimt goed, ruikt ontzettend lekker en geeft mijn haar nèt iets meer volume. Of dat nou komt door de shampoo, de combi met de conditioner en de styling producten of niet, dat weet ik niet helemaal zeker. Wel voelt mijn haar schoon, fris en wat voller aan na het wassen. 

GUHL Langdurig Volume Conditioner
De conditioners van GUHL vind ik over het algemeen ontzettend fijn. En ook deze variant is fijn. Hij ruikt lekker, voelt romig en fijn aan en zorgt ervoor dat mijn haar glad, glanzend en makkelijk doorkambaar is. Volgens GUHL moet ook deze conditioner je haar meer volume geven, maar dat vind ik lastig te beoordelen. 


GUHL Langdurig Volume Styling Spray
Producten als deze vind ik altijd fijn. Styling spray's zorgen ervoor dat je haar beschermd is tegen hitte, ook wanneer je een styling tool gebruikt, en daarnaast verzorgen ze je haar en deze variant moet je haar ook nog eens meer volume geven. Klinkt top! 

Wat me vooral opviel is dat het mijn haar wel wat stroef maakt en ik heb het idee dat het wat klitterig wordt. Wanneer ik er met mijn borstel doorheen ga is mijn haar ineens heel lastig door te borstelen. Niet helemaal mijn ding dus, deze styling spray..

GUHL Langdurig Volume Spray Treatment (nieuw!)
Een heel nieuw product in deze collectie is de Spray Treatment. Een product wat je haar volume en verzorging moet geven.  Daarnaast bevat het, net als alle andere producten uit deze lijn, het Biotine-Vitamine B-Complex. Het bevat vitamine B, wat essentieel is voor volumineus haar.

Ik vind het een heerlijk product. Wat ik zelf vooral merk is dat mijn haar enorm snel opdroogt nadat ik de spray heb gebruikt. Of dat normaal of de bedoeling is? Geen idee. Wel vind ik het fijn.  Het is een verfrissende spray, het ruikt lekker en het geeft mijn haar een soort opfrisser. Heerlijk!

Na het gebruiken van deze vier heerlijk ruikende producten ruikt mijn haar heerlijk, voelt het stevig en vol aan. Of dat komt door de combinatie van deze vier, of meer door het föhnen en de styling spray alleen, dat vind ik lastig te zeggen. Wel ben ik dol op de substantie van de conditioner, houd ik enorm veel van spray treatments en is de geur echt fantastisch. De Styling Spray is niet echt mijn ding, maar voor de rest is deze lijn echt een aanrader!

Prijzen en verkrijgbaarheid
De Guhl Langdurig Volume shampoo, conditioner en styling spray zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat. De spray treatment is vanaf halverwege maart verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat.

Guhl Langdurig Volume Shampoo €6,99
Guhl Langdurig Volume Conditioner €6,99
Guhl Langdurig Volume Styling Spray €7,49
Guhl Langdurig Volume Spray Treatment €9,99

Geen opmerkingen :

Een reactie posten