woensdag 15 februari 2017

Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar

De Bobbi Brown Shimmer Bricks staan al jaren op mijn verlanglijstje en vorige week was het zover: na al die jaren kon ik hem van mijn lijstje afstrepen omdat ik hem als verjaardagscadeautje kreeg van mijn vriend. Ik laat je hem van top tot teen zien!

Al jaren droom ik ervan, van de prachtige kleuren, de shimmers en daarom ook de stralende wangen. De strakke verpakking ervan is daarnaast ook zeker een aandachttrekker. Ik ben dol op simpele, strakke verpakkingen van beautyproducten zoals de Shimmer Bricks. Het doosje voelt stevig aan, is vrij groot en is zwart glanzend met enkel de letters van het merk erop.


De Shimmer Bricks van Bobbi Brown staan bekend om de prachtige combinatie van kleuren en shimmers. Nectar is al jaren een kleurencombi die ik op het oog heb, omdat ik dol ben op koraalkleurige blushes. Naast Nectar vind je hem ook in de kleuren Rose, Beige, Bronze en Pink Quartz. Nectar heeft vijf banen met verschillende kleuren, namelijk een felrozeroze, witgouden, oranje, lichtroze en koraalrode. Het is daarom ook een soort combinatie tussen een blush en een highlighter. Door de vele roze kleuren draag ik hem voornamelijk als blush.


Ondanks dat ik dacht dat de blush enorm gepigmenteerd en intens was, is het vooral een prachtige koraalkleurige glans die je ziet. Je kunt ervoor kiezen om alleen een bepaalde kleur te kiezen om op te doen, of juist om de kleuren te mixen. Zelf vind ik de gemixte kleur echt prachtig. Ik laat je ook meteen zien hoe deze prachtige gemixte blush eruit ziet wanneer ik hem draag. Je kunt hem zoveel opbouwen als je wilt, waardoor je van hem van een zachte lichtroze tint naar een opvallende koraalrode kleur kunt opbouwen.

Alleen gezichtsmake-up (foundation, poeder, wenkbrauwpoeder)

 Met blush

Full face make-up

Je merkt het: ik ben dol op dit prachtige beautyproduct. Het is een pareltje in mijn collectie, maar wel eentje die ik zeker met veel liefde (ga) gebruik(en)! Je zult hem zeker vaker voorbij zien komen op mijn blog, want ik ben er nu al dol op. Het is een luxe product waar je zeker wat geld voor neer moet tellen, maar juist daarom ook zeker iets prachtigs om te krijgen voor je verjaardag.

Prijs en verkrijgbaarheid
Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar is verkrijgbaar online bij Douglas en de Bijenkorf, en bij de Bobbi Brown counters. 

Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar 10,3 g €49,00

Geen opmerkingen :

Een reactie posten