maandag 27 februari 2017

Beauty aankoopjes van H&M en MAC

Tijdens mijn bezoekje aan Utrecht shopte ik een aantal beautyproducten èn ook daarna kocht ik nog iets moois. Vandaag show ik mijn aankoopjes van H&M Beauty en MAC aan je. Kijk je met me mee?


Ik nam bij H&M een tea tree masker mee. De beauty afdeling is sinds een tijd helemaal vernieuwd, maar ik had nog nooit iets geprobeerd sindsdien. De maskers spreken me (vooral vanwege de cleane verpakking en vrolijke kleurtjes, dat dan wel) al een hele tijd aan, dus ik nam er eentje mee voor €2,99. Vrij prijzig voor een masker van H&M vind ik.

Het tea tree masker is een cleansing peel-off masker met peppermunt olie. De verpakking bevat 10 ml. Even ter vergelijking: dat is evenveel als een Dr. van der Hoog masker die €2,29 kost.


Daarnaast nam ik de True Matte Finishing Powder mee. Ik had al een tijdje een nieuwe poeder nodig, en deze was afgeprijsd van €9,99 naar €2,-! Geen idee waarom, maar voor mij kwam het wel goed uit. De verpakking is strak en glanzend, wat ik erg mooi vind. Aan de binnenkant vind je een spiegel. Ik ging voor de kleur ivory, een van de lichtste kleuren. Hij werkt fijn, is licht en geeft mijn gezicht een mooie matte finish. Heel fijn! 


Tenslotte kocht ik ein-de-lijk de MAC 217 kwast. Een enorm populaire kwast van MAC die ik al jaren op het oog heb, maar steeds niet kocht. Of ik vond hem te duur, of ik vergat het. Voor mijn verjaardag kreeg ik een bon van Douglas, waardoor ik hem nu eindelijk in huis heb. Dat hij prijzig is dat is zeker, maar goed werkt hij wel!

Ik ben heel blij met mijn nieuwe aankoopjes van H&M en MAC. Alle drie gescoord voor vrij weinig geld, maar zeker fijne producten. De kwast en poeder zul je waarschijnlijk wel weer voorbij zien komen op mijn blog. En het masker? Die ga ik binnenkort eens lekker uittesten. Houd daarvoor mijn Instagram (stories) in de gaten!

Wat vind jij van deze fijne koopjes? En heb jij nog tips van de H&M Beauty lijn?

Geen opmerkingen :

Een reactie posten