maandag 9 januari 2017

TALK - Kerstvakantie, blog, Leeuwarden #6

Het nieuwe jaar is aangebroken en daarbij natuurlijk ook een nieuwe maand. Daarom is het ook weer tijd voor de nieuwe TALK! In mijn persoonlijke rubriek TALK praat ik je elke maand bij, vertel ik je meer over mezelf en over wat mij bezighoudt. Ook vraag ik je soms om tips en advies. Zelf vind ik ploggen erg leuk, ondanks dat ik dat niet vaak doe. TALK is een soort plog, maar dan niet van één dag, maar van een hele maand. Ik vertel je dus wat er allemaal omgaat in mijn drukke hoofd; even bijkletsen!

Party all night, sleep all day
De feestdagen zijn weer achter de rug, en oh wat heb ik genoten. Heerlijk om na een lange tijd weer bij familie en vrienden te zijn en om gezellig samen te eten en bij te kletsen. Met Kerst was ik bij mijn oma, moeder, schoonfamilie en vader. Ook kreeg ik nog een aantal toffe cadeaus waar je binnenkort meer over hoort/ziet. Met Oud & Nieuw was ik bij vrienden van mijn vriend, waar we het heel gezellig bij hadden. 

Life isn't perfect, but your outfit can be
Sinds een tijdje zie je veel meer outfitposts voorbij komen. Al heel lang ben ik dol op mode, maar sinds ik met mijn stage bij mode platform Miinto begon, wist ik het zeker: mode is mijn ding. Net zoals beauty. Je zag al wat outfits voorbij komen op mijn blog, maar ook op Instagram. En bereid je voor: er volgen er nog veel meer. 

Leeuwarden is my new hometown
Zoals je misschien wel weet is mijn stage afgerond. Ik ga vanaf februari een minor volgen in 'mijn' stadje Leeuwarden, waar ik voor mijn stage al twee jaar woonde. De minor die ik ga volgen gaat vooral over online communicatie, social media en SEO. Designing Online Journey's. Super veel zin heb ik er in en ik ben ontzettend benieuwd. En mijn nieuwe kamer? Die heb ik inmiddels ook gevonden. Wanneer hij weer mooi is ingericht volgt er natuurlijk een roomtour :) 

Je bent weer even bijgekletst over de afgelopen tijd. Ik heb super veel zin in 2017. Let's go!
Geen opmerkingen :

Een reactie posten