vrijdag 20 januari 2017

TAG- 15 dingen die niemand vraagt


Het is alweer een tijdje geleden dat ik een TAG deed (hier de laatste) en daarom heb ik weer een leuke opgezocht. De '15 dingen die niemand vraagt TAG' zag ik voorbij komen en trok meteen mijn aandacht. Benieuwd naar deze 15 dingen? Lees dan snel verder!
1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Ik heb mijn kleding in een ladenkast, meestal zijn de lades dicht. Wanneer ik die avond ervoor een mega kledingcrisis had staan ze nog wel eens open en puilt er het een en ander uit. Oeps..

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Niet vaak. Ik heb zelf vaak mini's en ik krijg vrij veel shampoo en conditioner voor mijn blog, dus echt 'nodig' heb ik ze niet. Wanneer ze extra leuk of lekker zijn neem ik ze soms wel mee. Vroeger wel trouwens. Toen moest en zou ik alle gratis goodies meenemen haha.

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?
Eh, nee haha.

4. Gebruik je to-do lijstjes?
Jaa, super veel! Ik heb de app Wunderlust op mijn telefoon voor lijstjes zoals boodschappenlijstjes en wishlists en ik maak ook enorm vaak lijstjes in mijn agenda, notitieboeken of schriften voor school. ik ben dol op to-do lijstjes!

5. Heb je sproeten?
Vroeger wel vrij veel, maar naar mate ik ouder ben geworden heb ik steeds minder sproeten gekregen. Wanneer het zomer is komen ze wel wat meer naar voren. Ik vind het altijd wel vrolijk en leuk staan.

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Ja vroeger wel eens. Toen we bijvoorbeeld een wandeling met familie gingen maken en mijn zusje en ik het niet meer konden volhouden. Tsja, those things happen.

7. Hoe groot is je bed?
Ik heb meerdere bedden haha, maar bij mijn moeder heb ik een eenpersoonsbed (waar Maurice en ik samen in slapen!), bij mijn vader een twijfelaar en op mijn eigen kamer (nu tijdelijk even geen kamer, maar vanaf februari woon ik weer op mezelf in Leeuwarden) een 'normaal' tweepersoonsbed. 

8. Ben je lui?
Hmm lastige vraag. Ik ben aan de ene kant lui omdat ik niet sport, ik vind het simpelweg heerlijk om avonden op de bank of in bed door te brengen met een serie. Maar aan de andere kant ben ik juist niet lui omdat ik gewoon dingen doe, ondernemend ben en dingen regel. Maar op het gebied van sporten ben ik wel lui, ja. Hopelijk komt daar vanaf straks verandering in :)


9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Dat het zo koud is buiten. Ik houd simpelweg niet van kou en winter. Het is niet mijn favoriete seizoen, maar zoals ik afgelopen week al aangaf, zijn er wel genoeg geluksmomentjes tijdens dit koude seizoen :)

10. Kauw je op pennen en potloden?
Nee, ik heb er nooit op gekauwd, maar ik klik wel vaak pennen, ik zit aan de haakjes en houd ze vaak tegen mijn lippen. Dat laatste, geen idee waarom..

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee, nooit. Dat is ook niet echt iets voor mij denk ik.

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Nee eigenlijk niet. Ik heb ook heel veel tekenfilms nooit gezien, zoals Frozen en heel veel Disneyfilms zoals The Lion King. Niet dat ze me niet leuk leken/lijken, maar het kwam er op de een of andere manier nooit van.

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?
Nee. 

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Hmm nee, dat doe ik niet. In ieder geval niet dat ik weet :)

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Niet precies. Ik kan me iets herinneren van een dunne staaf die je schoon moet maken en dat de olie tussen twee streepjes moet zitten. Kom ik in de buurt? Ik heb het in ieder geval nog nooit gedaan. 

DIt waren de 15 vragen die niemand vraagt. Je bent weer even wat meer op de hoogte van mij als persoon en weet weer 15 dingen van me die je wellicht nog niet wist.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten