zaterdag 14 januari 2017

Sundays are for inspiration #10 (een week naar Bratislava en Wenen)

Vandaag is het zover: ik vertrek voor zes dagen naar Bratislava en Wenen. Twee steden waar ik nog nooit eerder ben geweest, twee steden die me dus volledig onbekend zijn. Samen met alle derdejaars van mijn opleiding Communicatie gaan we de komende week musea bezoeken, de steden verkennen, op bezoek bij echte opdrachtgevers en worden we rondgeleid door Slowaakse studenten. 

Slowakije - Bratislava 
Vandaag vertrekken we met het vliegtuig naar Wenen, waarna we met een bus naar Bratislava gaan. Wenen en Bratislava liggen maar 45 minuten met een bus van elkaar vandaan, wat natuurlijk ontzettend handig is. Twee hoofdsteden in één tripje! We slapen vier nachten in Bratislava waar we dus musea bezoeken, bedrijven, de Universiteit en natuurlijk de allerleukste restaurantjes en kroegen. 

Oostenrijk - Wenen
Een van de duurste Oost-Europese steden is Wenen. Vandaar dat we daar in een hostel verblijven, wat ik trouwens ook prima vind. Deze stad moet prachtig zijn en als ik naar de foto's kijk geloof ik dat meteen. Met een 24-uurs metrokaart vermaak ik me daar prima denk ik!

Aanstaande vrijdag vliegen we vanaf Wenen weer terug naar Schiphol en daarna kun je dus een hoop foto's en verhalen horen :) I keep you posted on Instagram!


Geen opmerkingen :

Een reactie posten