maandag 9 januari 2017

Soap it up met Etos hand soap!

Zeep saai? Niet met de nieuwe varianten van Etos! Het nieuwe zeep-assortiment met producten die je én frisse én lekker ruikende handen geven! Met geuren als Honey & Fig, Aloe Vera en Coconut & Almond zit je gebakken. Ik laat je ze alle drie zien!


Etos timmert hard aan de weg met het beauty assortiment. Daarbij mogen hand zepen niet ontbreken. In het nieuwe assortiment vind je blokken zeep in de geuren Lavendel, Flower en Olive, maar ook Hand soaps in handige pompflacons, zoals deze. Je vind de geuren Honey & Fig, Lotus & Waterlily, Cederwood & Rosemary, Aloe vera, Orange & Grapefruit, Coconut & Almond en Ginger & Green tea in de nieuwe collectie. De bovenste drie ontving ik om uit te proberen èn om aan je te laten zien.

De Hand soaps zitten in handige pompflacons van 300 ml, wat lekker veel is. Het pompsysteem werd fijn en de verpakkingen zijn handig èn leuk. Ik houd van simpele verpakkingen, maar door het vrolijke lettertype zijn ze zeker niet saai!

Etos Honey & Fig hand soap
De ideale combinatie tussen zoet en fris is die met honing en vijg. Tijdens het Etos X-MAS Event rook ik deze variant ook al, en hij was meteen mijn favoriet! (en die van vele andere bloggers). Hij ruikt vrij zoet naar honing, maar de vijg maakt hem iets zachter. Sowieso vind ik de geur van vijg erg lekker, maar vaak wel heftig. Deze combi is echt top! De zeep bevat honing en vijg extract. 


Etos Aloe vera hand soap
De variant met Aloe vera extract doet me denken aan schone was. Hij ruikt heerlijk bloemig en ik vind het een vrij 'standaard' zeep geur. Heel simpel, maar zeker lekker. Een goed cadeautje voor iedereen die niet van zoete of heftige geurtjes houdt! De zeep heeft een soort parelmoer-achtige glans.


Etos Coconut & Almond hand soap
De laatste variant heeft de geur van kokos en amandel. Een vrij zomerse combi vind ik, omdat kokos me onmiddellijk een zomers gevoel geeft. Meestal vind ik kokos een vrij overheersende geur, maar bij zeep ben ik er dol op. Samen met de amandel is het een heerlijke combi. Hij bevat kokos en amandel olie, wat ook nog eens super is. Kom maar op met die zon, zee en strand!

Heerlijk vind ik ze, deze hand zepen! De pompflacons zijn handig, ze zien er simpel maar leuk uit, de geuren zijn heerlijk èn mijn handen zijn na het wassen weer schoon en ruiken lekker! Wat ben ik benieuwd naar de andere geuren! Vooral Ginger & Green tea en Lotus & Waterlily lijken me nog heerlijk. Gelukkig zijn het echte budgettoppers en is het geen straf voor je portemonnee om ze eens uit te testen!

De Etos hand soaps bevatten 300 ml en kosten €1,49 per stuk. Vanaf november vind je ze al in de Etos filialen! 

1 opmerking :

  1. Ik ben heel nieuwsgierig, voor nu gebruik ik mijn Bath & Body works zeep.

    BeantwoordenVerwijderen