donderdag 12 januari 2017

Primark SS17 Collectie

Ondanks dat de temperaturen steeds meer dalen en het echt winters weer is, druppelen de lente- en zomercollecties alweer binnen in mijn mailbox. Iets waar mijn hoofd eigenlijk nog niet naar staat, maar daarom niet minder interessant! Vandaag deel ik de Spring/Summer collectie van Primark met je!

De SS17 collectie van Primark bestaat uit een mix van kleur, modellen, vormen en simpele styling. De items zijn spannend en minimalistisch, waardoor ik er helemaal enthousiast van word! Er zijn drie opvallende trends die de collectie kenmerken, namelijk Suburban Folk, Mono Brights en Insta Girls.

Suburban Folk: een zacht kleurenpallet met bloemenprints en sheer fabrics en ruches in een vrouwelijke hippie stijl. Militaire invloeden zijn subtiel, maar maken deze trend net wat stoerder. 

Mono Brights: een colour popping, power dressing trend die de fashion highlights van de jaren '80 doet ontwaken. Je ziet veel dynamische prints en graphics terugkomen, naar gekleurde blokken. Wit voegt een minimalistisch element toe, maar 'hot pink' is de kleur die op de voorgrond treed.

Insta Girls: athleisure trend met veel paletten en bold cuts. Cleane items zorgen voor de eenvoudige look, maar borduurwerk en metallic highlights maken het geheel net weer wat spannender. Je ziet veel ballet details, zoals lint en satijnen afwerkingen die de items draagbaar maar wel gekleed maken.

Deze collectie vind ik tof. Het is een mix van subtiele en basic items, maar wel gecombineerd met echte eyecatchers zoals felle kleuren of opvallende prints. Zelf ben ik zeker fan van het blauwe bloemenprint pak en ook van de hot pink variant. Wit is een 'kleur' die ik zeker weer terug ga laten komen in mijn voorjaars- en zomergarderobe. Heel fris, clean en minimalistisch. Love it!

Wat vind jij van de SS17 collectie van Primark? Wat zijn jouw favoriete items?

1 opmerking :