woensdag 11 januari 2017

Nieuwe favoriet: Philips Headset SHL9705A/OO

Vandaag laat ik je mijn nieuwe favoriete gadget zien: mijn Philips koptelefoon. Al jaren hunker ik naar een koptelefoon en inmiddels heb ik mijn iPhone oortjes ingewisseld voor deze topper. Ik vertel je er alles over!

Zoals ik je al vertelde is een koptelefoon iets wat ik nog niet had en wat ik echt graag wilde hebben. Vooral nu je bijvoorbeeld offline films kunt kijken op Netflix zijn mijn simpele oortjes niet meer wat ik wil. Ik was toe aan beter geluid en vind het sowieso heerlijk om een koptelefoon op te hebben.  Daarnaast gebruik ik hem ook enorm veel wanneer ik aan het werk ben voor school of mijn blog, en tijdens mijn stage was hij ook een favoriet. Ik heb het over mijn Philips Headset SHL9705A/00. Er zijn ontzettend veel koptelefoons te vinden, maar uiteindelijk ging ik voor deze. Een simpele, trendy en ook nog eens budget variant.

Het is een hele simpele koptelefoon, maar met zachte Floating Cushions en heel goed geluid. Hij heeft daarnaast draaibare oorschelpen met 40 mm luidsprekers, een AUX-kabel van 1,2 meter en een ingebouwde afstandsbediening met microfoon zodat je kunt bellen.

Naast het feit dat het geluid goed is, hij lekker zit en handige specificaties heeft, vind ik hem ook nog eens heel mooi. Heel klassiek en simpel, maar wel met hele mooie hardware. De zijkanten hebben een witgouden kleur, wat ik super mooi vind. Er staan nog meer telefoon accessoires op mijn verlanglijstje, waaronder fotolenzen en een draagloze speaker. Deze variant bestelde ik bij Smartphonehoesjes.nl, waar je ook toffe iPhone hoesjes en Xperia XA Ultra cases vindt.

De Philips Headset SHL975A/00 is verkrijgbaar op Smartphonehoesjes.nl voor €34,95

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Geen opmerkingen :

Een reactie posten