zaterdag 14 januari 2017

8 dingen op mijn verjaardagsverlanglijstje

Het is alweer bijna zover. Na een jaar wachten mag ik eindelijk mijn meest gewilde items bij elkaar verzamelen en bundelen in een ultieme wishlist voor mijn verjaardag! Op zondag 5 februari ben ik jarig, en daarom leek het me wel weer eens gepast om mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag met je te delen! Kijk je mee?

Op zondag 5 februari is het zover, dan word ik 21. Dat klinkt best serieus toch? Natuurlijk heb ik een heleboel wensen (hoe kan het ook anders bij mij) en die heb ik voor je op een rijtje gezet. 8 dingen die ik graag zou willen krijgen op mijn verjaardag!


Rituals is mijn favoriete merk op het gebied van bodyproducten. Ik gebruik al jaren de bekende en heerlijke shower foams, body crèmes en scrubs, maar nu leek het me tijd voor iets anders. Mijn lieve vriendinnetje Carli had namelijk de handwash en handlotion in haar keuken staan en die lijken me heerlijk! Op beautygebied heb ik ook een heerlijk luchtje op het oog: Chanel Chance Eau Tendre. Een van mijn favoriete make-up merken kan natuurlijk niet achter blijven, en dat is MAC. De matte lipstick in Velvet Teddy en de populaire 217 kwast staan al een tijdje op mijn wishlist. 

Ook non-beauty items staan op mijn lijstje, voornamelijk spulletjes voor in mijn nieuwe kamer. Een grote staande spiegel is iets wat ik heel graag wil. Een spiegel voor aan de muur vind ik ook fijn, maar deze variant van IKEA heeft zelfs nog een mini ophang gedeelte. Hoe handig!? Daarnaast de prachtige koperen sjaalhangers, perfect voor mijn favoriete sjaals. Tenslotte een set met lenzen die je op je smartphone kunt klikken. Ze lijken me super voor het maken van toffe foto's voor Instagram!

Wat heb jij op je verlanglijstje staan? En heb je nog tips voor mij?

5 opmerkingen :

 1. Oh die sjaal hangers vind ik heel erg leuk! Wist eigenlijk niet eens dat die bestonden haha. Mooie lijst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh ik hoop dat je Velvet Teddy krijgt. Ik heb die deze verjaardag ook gekregen en ben er zo blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke wishlist heb je! Velvet teddy is so pretty :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh die sjaalhangers heb ik nog niet eerder gezien, wel super handig zeg! Mooi kleurtje ook, en die spiegel is ook ideaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mac Velvet Teddy wil ik ook al zo lang! Zo mooi is die!

  BeantwoordenVerwijderen