donderdag 29 december 2016

Samen terugkijken op 2016


Het afgelopen jaar was me d'r eentje. Wat heb ik ontzettend veel meegemaakt, veel nieuwe dingen gedaan, veel mensen ontmoet en wat is er veel veranderd. Ineens is het al december en kijk ik terug op een heel mooi 2016. Kijk je mee?

Haardilemma
Het begon al vroeg dit jaar met mijn eeuwig durende haardilemma. Al maanden twijfelde ik of ik mijn haar korter wilde knippen en in maart deed ik het: van lang donkerblond/bruin naar kort blond. Ik liet het wat langer groeien, knipte het weer tot iets boven mijn schouders, liet het wéér langer groeien en knipte het vervolgens weer. Een tijdje terug verfde ik het weer wat lichter (waar ik hier over schreef). Heel af en toe verlang ik wel weer eens naar mijn langere lokken, maar over het algemeen ben ik super blij met mijn kortere haar. Lekker fris en een stuk volwassener.

Verhuisd naar Amsterdam
Een vrij heftige verandering het afgelopen jaar was mijn verhuizing naar Amsterdam. Voor mijn stage woonde ik vijf maanden in de hoofdstad van Nederland, wat vanaf het noorden best wel een dingetje was. Wat een prachtige stad, super stageplek en bijzondere ervaring was dit! Niet altijd even makkelijk, maar zeker enorm leerzaam en iets wat ik niet zal vergeten. Voor nu is het genoeg geweest, want ik februari verhuis ik weer (terug) naar Leeuwarden. Een roomtour kun je dan dus wel verwachten!


Blog upgrade
Zoals je waarschijnlijk wel hebt kunnen merken de afgelopen maanden, is mijn blog ietsje veranderd. Elke week minstens een outfit online, betere fotografie (al zeg ik het zelf) en een persoonlijker tintje door mijn maandelijkse rubriek TALK. In het komende jaar wordt dit alleen nog maar meer, maar daar kom je snel genoeg achter :) 

Events
Het afgelopen jaar bezocht ik weer eens een heel aantal leuke events. Van persdagen van Oona en FUSE tot speciale events van Etos omdat ik 'Etos Friend' ben. Ik zag weer de mooiste nieuwe collecties, bijzondere items, ontmoette (nieuwe) bloggers en mocht weer proeven van de heerlijkste hapjes en drankjes. Op naar nog meer toffe events volgend jaar! 


Travel
In 2016 bezocht ik Gran Canaria in de zomervakantie samen met mijn vriend. Acht dagen zon, zee, strand, boulevards, kamelen, safari, zwemmen, zonnen, cocktails, lekker eten.. en ga zo maar door. Ook brachten we samen in november een bezoekje aan de prachtige stad Antwerpen. Een weekendje samen genieten van de mooie gebouwen, binnenstad, toffe straatjes en pleintjes voor outfit foto's, het eten en de leuke winkels. Zeker voor herhaling vatbaar!

2016 was een topjaar. Ik heb enorm veel geleerd, nieuwe mensen ontmoet, mooie steden en landen gezien, nieuwe volgers gekregen, meer bezoekers op mijn blog (super leuk!), betere foto's gemaakt en leuke events bezocht. Ik ben super benieuwd wat 2017 me in petto heeft! 

Happy New Year!!

1 opmerking :