zaterdag 17 december 2016

Plog - What did I do last week #1Vandaag een kijkje in mijn leven als Amsterdamse stagiaire. Ik laat je zien wat ik de afgelopen week allemaal uitspookte in de Nederlandse hoofdstad, op stage en in de avonduurtjes. Benieuwd? Kijk dan snel mee!

Maandag - Dinsdag - Woensdag 

De afgelopen week begon meteen goed met de 'Foute Kersttruien dag' bij Miinto. We trokken onze meest foute truien voor Kerst uit de kast en gingen met het hele team op de foto. Het resultaat zie je hieronder. Maandagavond stapten mijn huisgenootjes en ik in een boot om de prachtigste verlichte kunstwerken te zien van het 'Amsterdam Light Festival'. Super mooi!

Op dinsdag kwam de supergave winactie online met het kerstpakket wat ik samenstelde met allerlei mooie merken. Doe jij al mee? Op dinsdag kocht ik kerstcadeaus terwijl ik ziekjes was en ging ik samen met mijn liefste vriendinnetje Jacqueline eten bij Vapiano. 

Woensdag voelde ik me echt niet lekker, en was ik aangewezen op mijn bed. Om tussendoor even iets anders te doen pakte ik de eerste dozen in met kleding, schoenen, tassen en beauty.
 Woensdag - Donderdag - Vrijdag

Om nog even door te gaan met woensdag; ik vertrok aan het eind van de dag richting het noorden. In Leeuwarden zou ik een kamer gaan bezoeken, wellicht mijn toekomstige huisje! En.. I GOT THE ROOM! Super blij en opgelucht, het verhuizen kan weer beginnen.

Donderdags voelde ik me gelukkig een stuk beter en was het aan mij om de nieuwe stagiaire in te werken. Daarnaast bestelde ik 's avonds pizza en hadden we een hospiteeravond omdat we natuurlijk een vervanger voor mij moesten zoeken. Ik keek ook Expeditie Robinson terug. Jeetje wat een heerlijke wending!

Op vrijdag werkte ik aan mijn SEO Guide en zagen we de super leuke foto's van de kerstshoot. Een goede afsluiter van de week!

The result! Alle stagiaires met hun foute kersttrui en funny pose. Super leuk vind ik hem. Alvast een fijne kerst gewenst van ons :)

Vandaag ga ik naar de kapper, koop ik meer kerstcadeaus en vanavond ga ik met mijn familie 'Sinterkerst bowlen'. Wat ben jij van plan dit weekend?

Geen opmerkingen :

Een reactie posten