zaterdag 24 december 2016

Outfit met mijn favoriete kledingitems


Het is vandaag weer tijd voor een outfitpost! Nadat ik vorige week (helaas) geen outfit poste vond ik het nu wel weer tijd worden, aangezien ik helemaal gewend ben aan het posten van outfits. Deze keer een outfit met allerlei favoriete items die ik al een tijdje heb en vaak draag! 
Colbert Forever 21 - T-shirt Vera & Lucy via The Darling Amsterdam - Rokje New Look - Enkellaarsjes Zara - Lipstick Clinique Wow Pop

Deze outfit bestaat uit allemaal favoriete kledingitems. Items die ik al een tijdje heb, vaak draag en na al die keren nog steeds toppers zijn. Niet per se hele dure items (zoals je misschien al aan de winkels ziet), maar wel echte pareltjes. Dit colbertje kocht ik al jaren terug bij Forever 21 en is - ondanks dat hij wel iets kleiner is geworden - nog steeds top. Het shirt kocht ik toen ik net in Amsterdam woonde bij The Darling, echt een hele toffe winkel in de Negen Straatjes. Het rokje heb ik nog niet heel lang, en kocht ik toen ik met mijn vriend in Antwerpen was (daar schreef ik hier en hier al over!). De laarsjes heb je misschien wel al vaker terug zien komen in een outfit: absolute favorieten! 

Oh en ik bracht een bezoekje aan de kapper laatst. Wat vinden jullie daarvan? Nu ik het een aantal keren met zilvershampoo heb gewassen is het iets koeler en loopt het wat beter over in mijn eigen haar. 


1 opmerking :