maandag 12 december 2016

Mijn verlanglijstje voor Kerst

Ondanks het feit dat wij thuis eigenlijk geen Kerst vieren met veel cadeaus, heb ik toch een wishlist gemaakt voor Kerst. Because a girl can dream, right? Van beautyproducten tot sieraden en stationary, let's have a look together! 

Beautylover

Ik ben al jaren een echte beautylover. En daarom mogen de beautyproducten natuurlijk niet ontbreken op mijn verlanglijstje. Met name de Shimmer Brick van Bobbi Brown staat er al járen op. Een duur grapje, vandaar dat ik hem nog nooit heb gekregen of mezelf cadeau heb gedaan. Maybe some day..

Daarnaast mijn favoriete showergel éver: Chanel Chance Eau Tendre. Ik heb hem een jaar geleden gekregen toen ik nog bij Douglas werkte, en ik gebruik hem enkel en alleen voor echte 'me-time' momentjes of voor speciale gelegenheden. Maar ooit is hij natuurlijk op. Tenslotte de geurstokjes van Rituals, ook een beetje beauty toch? Hier ben ik dol op.


Accessoires for me
Sieraden vind ik echt een cadeau voor Kerst. Net iets meer luxe, iets chiquer en wat meer 'class'. Wie weet dit jaar? Ik vind de letter coins erg mooi, maar ook subtiele armbandjes. Daarnaast spaar ik al een tijdje voor een mooie (budget) designer bag, zoals deze van DKNY. Stationary is key
Ik ben dol op stationary. Agenda's, notitieboekjes, pennen, to-do boekjes, en ga zo maar door. Vandaar dit toffe notitieboek op mijn verlanglijstje. Daarnaast staat het boek Capture Your Style ook al een tijdje op mijn wishlist. Een heel tof boek over Instagram, geschreven door de Instagram queen herself; Aimee Song.

Wat staat er op jouw verlanglijstje voor de feestdagen?


4 opmerkingen :