zondag 18 december 2016

Life isn't perfect, but my hair can be

Zoals ik je gister al liet weten ben ik het afgelopen weekend naar de kapper geweest. Mijn donkerblonde lokken werden ingeruild voor lichtblonde, zodat ik nu weer als blondine door het leven ga. Heerlijk voelt dat! Let's have a look..


Al eerder verfde ik het onderste gedeelte van mijn haar lichtblond, maar na een aantal kappersbezoekjes werd dat er helaas ook snel uitgeknipt. Ik was weer toe aan blond, aan iets frissers en aan een levendiger kapsel, waardoor de keuze snel gemaakt was. Ik wilde weer blond. De kapper zette lichtblonde verf in mijn haar, vooral onderin, met wat highlights aan de bovenkant. Helemaal bij mijn aanzet zie je mijn eigen haarkleur, waardoor ik straks geen uitgroei heb en het niet steeds hoef bij te kleuren. Om de kleur onderin niet heel geel blond te houden was ik mijn haar wel (om de keer) met zilvershampoo. Zo wordt het nog iets koeler, wat ik toch wel mooi vind.

Ik vind het super mooi, maar moet wel even wennen. Het is echt blond en bovenin valt het behoorlijk op, die lichte lokken tussen mijn eigen haar. Wel vind ik blond haar me echt mooi staan en voel ik me er goed bij, dus dat is super. Lekker nog even voor de feestdagen bijgekleurd, beter kan niet toch?


2 opmerkingen :

  1. Ik vind het resultaat erg mooi :) En idd heerlijk zo voor de feestdagen nog een mooie coupe, zou ik ook wel willen! Ik weet alleen nooit zo goed wat ik met mijn haar wil, ben nogal snel uitgekeken hihi.

    BeantwoordenVerwijderen