zaterdag 10 december 2016

Etos Kerst LE Orange Blossom & Ginger


Het àllerleukste aan de feestdagen (naast de gezelligheid, het heerlijke eten en de sfeer) vind ik toch wel de Limited Edition collecties met beautyproducten. Elk jaar word ik weer verrast met de heerlijkste geuren die me nog meer het gevoel van Kerst geven. Ook dit jaar is het weer zover en vandaag laat ik je de LE collectie zien van Etos. 

De Limited Edition collectie van de Botanical Boost lijn van Etos bestaat uit een Body Soufflé, Shower Foam, Hand Crème en een set met Scented Sticks. Ik laat je de eerste drie zien. De geur Orange Blossom & Ginger is warm. Volgens Etos zorgt oranjebloesem voor een zonnige, vrolijke stemming en heeft gember een verwarmend effect. Zelf vind ik de geur heel warm en winters. Hij doet me wat denken aan kaneel en vooral aan Kerst! Echt een perfect cadeautje voor de feestdagen :)
Etos Orange Blossom & Ginger Botanical Boost Body Soufflé
De Body Soufflé zit in een heerlijke grote pot van 200 ml met een prachtige koperkleurige deksel. Zeker een pareltje op ieders beautytafel. De verpakkingen van alle Botanical Boost lijnen vind ik trouwens prachtig! 

De Body Soufflé is luchtig en romig tegelijk. Een heerlijke volle crème die redelijk snel intrekt. De geur is heel intens en ruik je ook na het intrekken nog erg duidelijk. Ik vind het heerlijk om mijn huid tijdens de winter in te smeren met zulke bodyproducten, vooral na het douchen. 
Etos Orange Blossom & Ginger Botanical Boost Hand Cream
De handcrème zit in een hele mooie tube (al zeg ik het zelf) en bevat 75 ml. Een heel fijn formaat om mee te nemen in je tas of om cadeau te doen. Zelf gebruik ik niet vaak handcrème, maar omdat ik de geur van deze lijn zo heerlijk vind, ben ik toch wel een beetje verliefd op deze crème. 

De Hand Cream is dunner en vloeibaarder dan de Body Soufflé en daarom ook sneller te verdelen over je handen. Hij trekt snel in, wat ik fijn vind bij zulke producten.  Etos Orange Blossom & Ginger Botanical Boost Shower Foam
Mijn favoriete body product aller tijden is zonder twijfel een shower foam. De grote hoeveelheid schuim die daaruit komt vind ik heerlijk voor onder de douche en ook bij deze variant is het weer zover: heerlijk veel schuim. De geur maakt het er alleen nog maar beter op. De flacon bevat 200 ml, wat inhoudt dat je hier heel wat douchebeurten mee vooruit kunt. 

Deze Limited Edition lijn is op mijn lijf geschreven. Wat een heerlijke warme geur en wat een prachtige producten! De verpakkingen doen mijn hart sneller slaan en ook de fijne producten maken me blij. Zelf is mijn favoriet zeker de Shower Foam, maar ook de Body Soufflé mag er zijn. Wanneer je nog op zoek bent naar een (Kerst)cadeautje is dit zeker een aanrader. Je vindt namelijk ook een cadeauset met de Shower Foam en Body Soufflé in de winkels! Oh, en de prijzen zijn ook nog eens heerlijk laag. I love it!

Prijzen en verkrijgbaarheid:
De Orange Blossom & Ginger Limited Edition collectie is tijdelijk te koop in de wintermaanden bij Etos.

Etos Orange Blossom & Ginger Botanical Boost Body Soufflé 200 ml €4,99
Etos Orange Blossom & Ginger Botanical Boost Hand Cream 75 ml €3,49
Etos Orange Blossom & Ginger Botanical Boost Shower Foam 200 ml €4,99

4 opmerkingen :