maandag 19 december 2016

Etos Friends XMAS Event

Gisteravond was het tijd voor heerlijke hapjes, cocktails, (nieuwe) collecties van beautyproducten en bovenal :veel gezelligheid! Ik was bij het Etos Friends XMAS Event waar alle Etos Friends heerlijk in de watten werden gelegd op het hoofdkantoor van Ahold-Delhaize. Benieuwd? Kijk dan snel mee!


Bij binnenkomst stonden er natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes voor ons klaar. Ik nam het er even van en trakteerde mezelf op een heerlijke cocktail met onder andere Ginger Ale, munt en sinaasappel. Heerlijk! 

Zoals je waarschijnlijk wel merkt komt Etos vrij regelmatig voorbij op mijn blog. Om ons te bedanken voor deze super leuke samenwerkingen, werd dit kerstevent georganiseerd. Ontzettend leuk èn gezellig om bij te kletsen met andere bloggers! Daarnaast werden er een heleboel producten aan ons gepresenteerd die op dit moment in de winkels liggen, zoals deze prachtige Limited Edition collectie voor de feestdagen met rosé gouden verpakkingen. Tot 31 december zijn ze te koop in de Etos winkels. 

Naast bestaande producten kregen we ook een sneek peek met allerlei moois wat nog komen gaat in 2017. Één ding is zeker: Etos is druk aan het werk en komt met nog veeel meer mooie en fijne beautyproducten! 

De heerlijke LE kerstcollectie waar ik hier laatst over schreef was er ook te bewonderen. Wat ben ik dol op deze geur!

Er was een echte kerst set opgebouwd waar een fotograaf hele leuke, spontane en vrolijke foto's van ons maakte. Natuurlijk verschijnen deze nog op mijn blog of op social media.

Toen het tijd was om naar huis te gaan mochten we drie prachtige cadeaus uitzoeken van deze enorme stapel gifts. Ik ging voor een heel aantal make-up producten, die je misschien nog terug ziet komen op Instagram. Voor nu zeg ik er verder niets over, omdat ik ook een aantal cadeautjes heb meegenomen voor mijn lieve zusje en vriendinnetje! Sharing is caring, right?

Thank you Etos! I had a wonderful time again :)

2 opmerkingen :

  1. Leuk dat Etos zo'n evenement heeft georganiseerd! Het ziet er heel gezellig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed verzorgd uit :) Lekker met hapjes en drankjes ook, hmm! Helaas kon ik er niet bij zijn!

    BeantwoordenVerwijderen