woensdag 14 december 2016

De Instagram bijbel: Capture your StyleIk liet dit boek al een aantal keer voorbij komen op mijn blog, en hier is hij dan. De Instagram guide van social media koningin Aimee Song. Met ruim vier (!) miljoen volgers op Instagram weet zij als geen ander hoe je een ster wordt in het opbouwen van een groot Instagram netwerk. Benieuwd? Ik vertel je er alles over!

Het boek ligt niet alleen prachtig op je salontafel, bureau of kast, maar is daarnaast ook nog eens super fotogeniek. De vormgeving vind ik prachtig, en ook van binnen ziet het eruit als een waar pareltje. Well done, Aimee! Zelf verwachtte ik een vrij klein boekje, maar in het echt bleek hij toch best groot te zijn. 

In het boek vind je allerlei tips & trics van Aimee over het gebruik van Instagram en het opbouwen van een mooie feed. Van de ins & outs van een selfie tot de bewerkingsapps voor een foto, ze bespreekt álles. Het fijne aan dit boek vind ik, dat ze alles heel duidelijk uitlegt aan de hand van foto's die ze zelf plaatste op Instagram. Het boek is geschreven in het Engels, maar daardoor leest het alsnog heel prettig en makkelijk.


Ik ben super geïnspireerd door dit boek, ook al heb ik pas een kwart gelezen. De tips die ze geeft zijn ontzettend handig en je merkt dat ze ècht weet wat ze doen. En hoe kan dat ook anders met zoveel volgers, zoveel ervaring en zoveel geposte foto's. 

Op zoek naar een cadeautje voor jezelf of een andere fashionista èn Instagram lover? Zoek dan niet verder! Je koopt Capture Your Style van Aimee Song onder andere bij Bol.com

4 opmerkingen :