donderdag 22 december 2016

Bye bye Amsterdam!

Na vier maanden stage en vijf maanden in Amsterdam te hebben gewoond is het tijd om dag te zeggen. Dag tegen de prachtige grachtenpandjes, winkels, mensen, restaurantjes en natuurlijk ook tegen mijn super leuke en leerzame stagebedrijf Miinto. Hoog tijd voor een recap dus!

Amsterdam was voor mij een groot avontuur. Na de verhuizing naar Leeuwarden was dit weer een grotere stap. Ik heb prachtige plekjes gezien, genoten van alle grachtenpandjes, de mooie omgeving waar ik iedere dag door heen fietste, de fantastische winkels, lieve mensen die ik heb ontmoet, het modegevoel wat nog meer werd aangewakkerd, de fantastische stageplek en nog veel meer onvergetelijke ervaringen. Ik ontmoette onder andere Annic van Wonderen bij een congres over Digitale Media Innovatie, speelde 'model' in shoots voor Miinto's Instagram en bezocht echte Amsterdamse hotspots zoals Madame Tussauds, de Albert Cuypmarkt, de Wallen, Carré, Pathé Tuschinski, het Vondelpark, de Negen Straatjes en de studio van RTL Late Night. 

Naast al deze leuke dingen heb ik ook enorm veel geleerd. Geleerd over online communicatie, e-commerce, mode, het bedrijfsleven en over het werken bij een echt bedrijf. Daarnaast leerde ik enorm veel over mezelf. Bijvoorbeeld dat ik houd van het stadse, maar toch graag vrienden en familie bij me heb omdat ik ze enorm heb gemist. Daarnaast heb ik wel heel veel nieuwe mensen leren kennen; collega's, stagiaires, huisgenootjes etc. waar ik heel dankbaar voor ben. 

Of ik heel snel weer terug zou gaan wonen in Amsterdam? Dat denk ik niet, maar dit was zeker een hele toffe ervaring. Wie weet in de toekomst, maar voor nu: op naar het noorden! 

Bedankt Amsterdam! Ik heb genoten!

2 opmerkingen :

  1. Ah leuke recap! Fijn dat je er een mooie tijd hebt gehad. Ik zou echt niet in Amsterdam kunnen wonen haha. Doe mij dan maar Eindhoven.

    BeantwoordenVerwijderen