zaterdag 8 oktober 2016

PUMA Suède Classic GreyEen tijd geleden liet ik je al weten dat ik met een heus 'sneaker dilemma' zat. Ik wilde graag een paar sneakers, niet te heftig, niet te groots, maar ik kon ze niet echt vinden. De varianten die ik vond waren óf niet in Nederland verkrijgbaar óf niet eens te vinden online. Tijdens mijn zoektocht in Groningen tijdens National Glamour Day kwam ik deze jongens tegen; ik was meteen verliefd en bestelde ze dezelfde dag nog online!
Bij bij de winkel Sneakers (Vismarkt Groningen) kwam ik ze tegen: de PUMA Suède Classics in Grey, waar ze nog maar één schoen van maat 39 hadden. Tevergeefs zochten mijn vriend en ik de hele stad door, maar nergens te vinden. Gelukkig kwam ik ze online nog tegen (ook nog met 20% korting)! Lucky me.

Ik vind het hele mooie sneakers met wit, grijs suède en beige accenten. Niet mega opvallend, maar precies iets voor mij. De combi grijs-wit vind ik heel mooi en dat is ook de reden dat ik zo'n fan ben van deze schoenen. De goudkleurige details van Puma, de logo's en de subtiele gaatjes vind ik allemaal top. Je hoort het, ik ben fan. 

Wat vind jij van deze sneakers? En heb jij nog aanraders voor grijs-witte varianten?


1 opmerking :

  1. Ik vind ze geweldig <3 Echt heel mooi! Maar ik wil zelf geen suede meer kopen!

    BeantwoordenVerwijderen