maandag 19 september 2016

Etos gezichtsverzorging

Toen ik werd uitgekozen als een heuse Etos Friend, was ik mega enthousiast. Ik ben dol op high end merken en producten, maar het testen van budgetproof spulletjes op beautygebied is natuurlijk ook super. Hoe tof is het namelijk als je een mega fijn product ontdekt wat ook nog eens super betaalbaar is? Vandaag laat ik je drie gezichtsverzorgingsproducten zien van Etos. Kijk je mee?

Ik heb de producten voor alle huidtypen met kamille en provitamine B5. Ze hebben allemaal lichtblauwe verpakkingen, die ik er voor de lage prijsjes goed uit vind zien. Heel simpel, maar ook elegant en clean. Daar houd ik van! 

De cleansing tonic is heel prettig in gebruik. Ik breng hem aan op een watje en reinig zo mijn gezicht, nadat ik mijn make-up eraf heb gehaald. Het voelt heel fris en prettig aan. 

Nadat ik de Cleansing Tonic heb gebruikt pak ik de Cleansing Milk erbij. Ik ben dol op zulke milky producten en van deze ben ik ook fan. Absoluut mijn favoriete product van de drie. De melk is vrij dun, maar daardoor juist extra luchtig en fijn om aan te brengen vind ik. 

 De Cleansing Peeling is heel bijzonder. Het is een transparante gel met lichtblauwe en donkerblauwe bolletjes. Hij bevat Aloë Vera en komkommer-extract, waardoor het heel fris ruikt. Zelf vind ik peelings en scrubs met zulke deeltjes erin niet mega fijn. Geef mij maar zo'n fijne melk. Wel werkt hij prettig en maakt hij mijn huid heel lekker zacht. 

Heel leuk die gekleurde bolletjes in de peeling. De melk is vrij dun zoals je ziet. Al helemaal in vergelijking met de peeling. 

De Cleansing producten van Etos vind ik fijn. In combinatie met elkaar zijn ze een hele prettige gezichtsverzorging en dat voor nog geen 7 euro! Vooral van de Cleansing Milk ben ik fan, maar dat had je vast al begrepen.

Prijs en verkrijgbaarheid:
De uitgebreide gezichtsverzorgingsproducten van Etos shop je nu online en in de winkels. De collectie bestaat naast deze drie producten nog uit een micellair water, eye make-up remover in lotion en olie versie, een gel, cream en een milk & tonic in één. 

Etos Cleansing Tonic 100 ml €1,99
Etos Cleansing Milk 200 ml €1,99
Etos Cleansing Peeling 75 ml €2,50

Geen opmerkingen :

Een reactie posten