vrijdag 30 september 2016

Etos Botanical Boost Jasmine & Vanille

De Botanical Boost collectie van Etos is al sinds hij gelanceerd is groot favoriet van mij. De verpakkingen zien er fantastisch uit, het assortiment is enorm breed en de producten zijn ook nog een super fijn. Reden genoeg dus om je weer eens wat meer producten te laten zien (ik schreef hier al eerder over de Botanical Boost lijn) en deze keer zijn ze van de Jasmine & Vanilla lijn!


We beginnen met de Etos Jasmine & Vanilla Salt & Sugar Scrub. Een product waar ik in eerste instantie niet zo'n fan van ben. Scrubs vind ik over het algemeen maar lastig en onhandig in de douche, waardoor ik ze niet snel koop of gebruik. 

Anders dan de meeste scrubs die ik zelf gebruikte, heeft deze variant van Etos geen harde stukken scrub, maar is hij meer olie-achtig. De hoofdbestanddelen zijn dan ook suiker, zout en amandelolie. Zelf ben ik simpelweg niet zo'n fan van producten met olie, waardoor dit ook niet echt iets voor mij is. 

Ondanks het feit dat het niet echt een product voor mij is, werkt hij wel fijn. Het maakt mijn benen super zacht en laat een verzorgd laagje achter. Daarnaast ruikt hij best sterk naar jasmijn en vanille. Een hele warme, vrij herfstige en winterse geur. De pot bevat 300 ml. 


De Etos Jasmine & Vanilla Shower Foam kwam ook al eerder in mijn vorige artikel over de Botanical Boost producten naar voren. Ik kan er niet veel meer over zeggen dan dat hij heerlijk schuimt en ontzettend fijn is onder de douche. Een perfect cadeautje voor wie van warme vanille geuren houdt! 

De shower foam heeft een fijn 'tuitje' waar het schuimt uitkomt wanneer je erop drukt. Het werkt makkelijk en hygi├źnisch! In de flacon zit 200 ml product, wat vrij normaal is voor zulke foams.


Tenslotte hebben we nog de Etos Jasmine & Vanilla Body Oil. Weer een olieproduct. Op het eerste gezicht ook niet iets voor mij, maar wanneer er gemasseerd wordt, dan pak ik deze er snel bij! De olie bevat plantenextracten van hoge kwaliteit.

De geur Jasmine & Vanilla is, zoals ik al aangaf, erg warm. Vanille heeft een warme en zoete geur en jasmijnbloemen hebben een tropische, rustgevende geur. Samen zorgen ze ervoor dat de producten een ontspannende werking hebben. Klinkt goed toch?

De olie is van zichzelf vrij vloeibaar, waardoor je moet oppassen met het gebruik ervan. Doordat hij zo vloeibaar is, trekt hij heel makkelijk in je huid. De flacon bevat 150 ml. 

De Jasmine & Vanilla lijn is niet helemaal voor mij weggelegd zoals je merkt. De geur is voor mij net iets teveel vanille en de producten bevatten veel olie, waar ik niet zo'n fan van ben. Wel is de Shower Foam heerlijk en ben ik sowieso fan van de verpakkingen. Enorm praktisch, makkelijk in gebruik en bovenal gewoon erg mooi!

Prijzen en verkrijgbaarheid
Van deze lijn vind je de volgende producten terug (de dikgedrukte producten kwamen terug in dit artikel):
 • Etos Jasmine & Vanilla Body Souffl├ę €4,99
 • Etos Jasmine & Vanilla Jelly Scrub €4,49
 • Etos Jasmine & Vanilla Salt & Sugar Scrub €6,99
 • Etos Jasmine & Vanilla Bath Salt €4,99
 • Etos Jasmine & Vanilla Shower Foam €4,99
 • Etos Jasmine & Vanilla Bath Oil €4,99
 • Etos Jasmine & Vanilla Body Oil €4,99
 • Etos Jasmine & Vanilla Fragrance Body Spray €7,99
 • Etos Jasmine & Vanilla Bath Bomb €2,99

Wat vind jij van de Botanical Boost lijnen van Etos? 

2 opmerkingen :

 1. Ahhh jij hebt echt drie heerlijke producten in dit artikel staan! De Jasmine & Vanilla Salt & Sugar Scrub lijkt mij heel erg fijn en de shower foam en de olie van de Botanical Boost lijnen van Etos vind ik heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze niet van deze lijn, maar wel van een andere lijn. Het zijn lekkere producten :)

  BeantwoordenVerwijderen