dinsdag 6 september 2016

Body- en Hand Lotion van eos

Waarschijnlijk ken je eos wel van de ronde lipbalms in de verschillende kleuren. Nu komt eos ook met andere producten, waar ik enorm enthousiast over ben! Zoals we van eos gewend zijn met bijzondere verpakkingen, lekkere geuren en een fijne werking. 


De Body Lotion in de geur Berry Blossom ziet er super uit. De lotion zit in een pompflacon en is verkrijgbaar in flacons van 200 ml en 350 (!) ml, waarvan je de variant van 350 ml hier ziet. Het product ziet er mooi uit en ik ben dol op dit design! Heel stijlvol, een mooie zachtroze kleur en verder geen poespas. De dop/het pompje kun je open draaien door hem recht naar voren de zetten.

De geur berry blossom is heerlijk. De lotion is vrij dik en romig, maar smeert makkelijk en goed uit en trekt snel in je huid. De geur is zoet en fruitig, zoals je kunt verwachten. Ik ben er dol op!


De Hand Lotion in de geur Fresh Flowers zit in een compacte en handige verpakking. De minty kleur vind ik super en het product ligt lekker in je hand. De Hand Lotions bevatten shea butter, aloĆ« vera, haver extracten en en anti-oxidanten waardoor je handen 24 uur lang gehydrateerd worden, aldus eos. 

De Hand Lotion is iets dunner dan de Body Lotion en smeert daardoor fijn en makkelijk uit. De geur is zacht en bloemig, en iets minder mijn ding. Wel vind ik dit een fijn product voor in je tas en werkt hij fijn. Hij bevat 40 ml, is vrij van parabenen en gluten, is recyclebaar en ergonomisch en bevat daarnaast vitamines E en C.

De Hand Lotions zijn er in de geuren Berry Blossom, Fresh Flowers en Cucumber (frisse komkommer). De Body Lotions zijn er in de geuren Berry Blossom en Delicate Petals (bloemig, met delicate bloemblaadjes). 

Prijs en verkrijgbaarheid
De Hand- en Body Lotions zijn vanaf september 2016 exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

Hand Lotion 40 ml €4,99
Body Lotion 200 ml €7,99
Body Lotion 350 ml €12,99

Geen opmerkingen :

Een reactie posten