dinsdag 20 september 2016

Back on trackNa een lange en vooral fijne zomervakantie is het ook voor mij tijd voor routine, lange werkdagen en een beter eetpatroon. Al die kilootjes moeten er weer vanaf, dus heb ik me deze week ingeschreven bij de sportschool: Femme Gym in Amsterdam (feeling proud!). Naast al deze cliché dingen heb ik ook een hoop nieuwe dingen geshopt en heb ik een nieuwe telefoon gekocht, nadat mijn oude vertrouwde iPhone 4S het op vakantie begaf.

Ik kocht een iPhone SE, die het formaat heeft van een iPhone 5 (wat ik heel fijn vind!) en de processor van een iPhone 6. Ideaal dus! Natuurlijk horen er bij een nieuwe telefoon ook nieuwe hoesjes, dus die heb ik veelvuldig ingeslagen online! Natuurlijk zie je veel iPhone 7 hoesjes online (wat een mega telefoon vind ik dat trouwens!), maar gelukkig is er voor iPhone 5 ook genoeg te vinden. Ik scoorde onder andere deze met een toffe quote! 

Naast hoesjes voor mijn telefoon ben ik ook druk aan het zoeken geweest naar nieuwe toffe MacBook Pro hoezen, aangezien ik mijn eigen simpele Logitech hoes niet zo heel spetterend vind. Hieronder zie je de leukste items die ik uit allerlei website toverde.

Skinnydip, Herschel, Mujjo via Smartphonehoesjes.nlEen boek wat ik onlangs kocht bij Sissy-Boy is Shoot. In dit boek leer je van alles over fotografie, op een luchtige en eenvoudige manier. Met mooie foto's, duidelijke uitleg en hippe thema's. Blogger Anki Wijnen van zilverblauw.nl geeft hierin haar tips. Het boek viel me meteen op en ik was meteen verliefd op het design, de fotografie en de simpele manier van schrijven. Met thema's als foodstyling, fotograferen met je smartphone en productfotografie komen alle actuele delen van fotografie aan bod. Zeker een aanrader voor €19,95 bij Sissy-Boy.

De laatste tijd veel gedragen is de mooie Baby Doll Kiss&Blush lipstick van Yves Saint Laurent. Deze prachtige felroze kleur staat mooi bij elke look en hij draagt ook fijn. Het is een soort romige lipstick die je amper voelt zitten. Love it!

Nu jullie weer even zijn bijgekletst en mijn nieuwe aanwinsten hebben gezien is het tijd om weer lekker te gaan bloggen en alles met je te delen. So stay tuned!

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

1 opmerking :

  1. Super goed dat je je hebt ingeschreven op een sportschool. Dat is stap 1 hihi.

    BeantwoordenVerwijderen