maandag 26 september 2016

Achtergrondcollages van de afgelopen maanden

Al eerder liet ik je weten dat ik dol ben op het maken van collages als achtergrond voor mijn Macbook Pro. Heerlijk vind ik het om rond te struinen op Tumblr en Pinterest om de mooiste afbeeldingen te gebruiken in collages die ik maak op basis van thema's, kleur en stijl. Vandaag laat ik je de collages zijn van de afgelopen lente- en zomermaanden.

De collage die je als allereerste foto ziet (de cover) is mijn huidige achtergrond. Ik maakte hem op basis van kleuren (goud, beige, en wit) en bestaat uit allerlei elementen. De quote in het midden voelde als een opdracht en elke keer als ik hem zie ben ik me er extra van bewust dat ik moet genieten van het leven en leuke dingen zelf moet opzoeken!

De collage hierboven (nummer 2) was die van juli en begin augustus. Yara Michels is mijn grote voorbeeld op het gebied van mode, lifestyle en houding naast haar beste vriendin Anna Nooshin. Toen ik meer opzocht over haar kledingstijl werd ik verliefd. De perfecte inspiratie voor een fijne modecollage!

In mei en juni werd mijn achtergrond in beslag genomen door deze variant. Niet erg groot, veel beige met zwart en wit en afgewisseld door interieur, mode, beauty, bloemen en lifestyle. 


De collage van april bestond uit twintig foto's op gebied van mode, lifestyle, beauty, food en interieur. Qua kleur vooral wit, bruin, zwart en peachy. Heerlijk dit!

In maart was ik vooral in de zomervibe en besloot ik eentje te maken met maar liefst 25 fijne foto's. Je ziet vooral veel mode, schoenen, jeans en strepen. And a touch of red :)

2 opmerkingen :

  1. Wauw, wat een leuke! Ik vind Yara Michels ook zo'n leuke stijl hebben, ik kijk altijd een beetje van haar af, haha! Net als bij Anna Nooshin trouwens, oeps

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoooooo, heaven! Ik kan me hier ZO ZO ZO in vinden!! Ik zou ze zo over kunnen nemen hihi :)

    BeantwoordenVerwijderen