maandag 18 juli 2016

WANTED: Adidas Originals Campus Multi Solid Grey

Ik reblog ze keer op keer op Tumblr, ze staan steeds op mijn Pinterest boards en ik kan ze maar niet uit mijn hoofd krijgen: de Adidas Originals Campus schoenen met grijs en wit. Ik vind ze zó mooi, maar blijkbaar zijn ze onbereikbaar. Help je me mee in mijn zoektocht daar mijn droomsneakers?
Als je mij goed genoeg kent weet je dat ik niet dol ben op sneakers. Ik heb een aantal paar All-Stars en een paar Nikes die ik puur draag om op te werken (en daar ook voor gekocht heb omdat dat moest), maar verder dan dat kom ik niet. Sneakers zijn gewoon niet voor mij gemaakt. Totdat ik een paar maand geleden de Adidas Campus sneakers steeds vaker voorbij zag komen op Tumblr en Pinterest. 

Ik was verliefd. Liefde op het eerste gezicht. 


Ik denk dat het te maken heeft met de zachtgrijze kleur, gecombineerd met wit. Ik vind sneakers over het algemeen vaak heel grof en wat lomp (ja, sorry!) maar deze variant is gewoon wat zachter, wat softer en iets meer 'Marleen'. 

Na een behoorlijke zoektocht op internet (waar ik er uiteindelijk achter kwam dat ze Adidas Originals Campus Multi Solid Grey heten), kwam ik er ook achter dat ze er niet voor vrouwen zijn (toch?). Op internet zie ik ze alleen bij de Men's Originals, ondanks dat ze heel veel te zien zijn op Tumblr en Pinterest waar vrouwen ze dragen. 

Binnenkort toch maar even langs bij een winkel en vragen. Weet jij of ze er ook voor vrouwen zijn? Of is het gewoon weer hip om een mannelijke sneaker te dragen?

Liefs, Marleen

1 opmerking :