dinsdag 12 juli 2016

Nivea Silk Mousses

Nieuw van Nivea zijn deze drie Silk Mousses. Ze doen me weer (net als alle mousses voor onder de douche) denken aan die van Rituals, dus was ik reuze benieuwd naar deze varianten van mijn vertrouwde merk Nivea. Kijk je mee?


 De Nivea Silk Mousses zijn er in drie varianten, Creme Soft, Creme Smooth en Creme Care. De verpakkingen vind ik leuk. Ze zijn praktisch en zien er lekker clean uit, zoals Nivea altijd doet. De mousses werken net als die van Rituals. Gewoon een royale hoeveelheid gebruiken voor onder de douche!

Nivea Creme Soft is lichtblauw en belooft een zijdezachte huid met Amandelolie. Zelf ben ik daar dol op!

 Nivea Creme Smooth verzorgt je huid met een zijde extract. De geur is subtiel cremig, maar ze doen me alledrie denken aan de fijne, verzorgende geuren van Nivea. Niet teveel bijzonders, gewoon zacht en subtiel. 's Ochtends ben ik hier dol op. Dan hoef ik geen zoete, sterke doucheschuim.

 Nivea Creme Care is donkerblauw en bevat essentiële oliën van Nivea. Door de bus te schudden, en de mousse in je hand aan te brengen, gebruik je hem het fijnst. 

De Nivea Silk Mousses zijn leuk. Ze zien er mooi uit, werken fijn en de verpakking is praktisch. De drie soorten lijken door de verpakkingen erg anders, maar dat blijkt in werkelijkheid heel erg mee te vallen. Alle drie hebben ze een (andere) vertrouwde Nivea-geur. Ik vind ze fijn werken en goed schuimen, perfect voor in de vroege ochtend wanneer ik nog geen behoefte heb aan zoete doucheschuim!

Nivea Silk Mousse is nu verkrijgbaar bij de drogisterij voor €4,99 voor 200 ml.

2 opmerkingen :

  1. Ik heb ze ook en ik vind ze in één woord heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is dat ik er nog zoveel heb, maar anders zou ik er zeker 1 aanschaffen. Nivea geur is heerlijk <3

    BeantwoordenVerwijderen