maandag 4 juli 2016

GUHL Kleurbehoud & Verzorging

Rood, fruitig en vrolijk, dat wat het eerste wat ik me opkwam toen ik deze vier heerlijke producten van GUHL ontving om te testen. Enorm fotogeniek en ideaal om samen te combineren. Ik testte de GUHL Kleurbehoud & Verzorging Shampoo,  Conditioner, Intensive-Repair-Treatment en Intensive- Spray-Treatment. 

 GUHL Kleurbehoud & Verzorging - Shampoo
Helemaal in een nieuw jasje is hier de shampoo. Een andere verpakking, een nieuwe geur (Goji-bes) en een fijne formule voor gekleurd haar of highlights. Zelf verfde ik mijn haar alweer twee maanden geleden blond en werd er door de kapper een behoorlijk stuk afgeknipt (wat ik nog niet deelde op mijn blog). Deze lijn is dus ideaal voor mijn gekleurde haar.

De shampoo werkt fijn, schuimt goed en ik heb het idee dat hij mijn haar goed voedt en verzorgt. Of de kleur echt mooier blijft is voor mij een blijvende vraag. Ik vind dit altijd lastig te zien. 

GUHL Kleurbehoud & Verzorging - Conditioner
De conditioner uit deze lijn vind ik heerlijk. Hij maakt m'n haar heel zacht en verzorgt het goed. Volgens GUHL geeft de conditioner een 3-voudig effect, namelijk bescherming van de kleur, gewichtloze hydratatie en het makkelijk doorkambaar maken van het haar. Op het tweede en derde punt scoort deze conditioner punten,  maar opnieuw ben ik niet overtuigd wat betreft de bescherming van de kleur. Blijft lastig.

GUHL Kleurbehoud & Verzorging - Intensive-Repair-Treatment
Een vrij bekend product van GUHL in de verschillende lijnen is de Intensive-Repair-Treatment, wat eigenlijk een voedend masker is wat je gebruikt onder de douche. Het herstelt je haar en maakt het heerlijk zacht en gehydrateerd. 

Zelf gebruik ik dit soort producten niet elke keer als ik mijn haar was, maar eens in de week of eens in de twee weken. Het kost net wat meer tijd, maar is wel heerlijk en ook nog eens zuinig in gebruik omdat je vrij weinig nodig hebt. 


GUHL Kleurbehoud & Verzorging - Intensive-Spray-Treatment
Tenslotte is er de Intensive-Spray-Treatment, wat je in tegenstelling tot de Intensive-Repair-Treatment niet uit hoeft te spoelen. Dit product komt na de shampoo, conditioner en Repair-Treatment in je haarroutine en gebruik je na het wassen van je haar. Je schud de flacon waardoor de twee delen gemixt worden en vervolgens spray je het in de vochtige haar. Zelf vind ik het heerlijk om zulke spray's te gebruiken, al helemaal in combinatie met alle andere producten uit een bepaalde lijn. 


De producten van de GUHL Kleurbehoud & Verzorging lijn ruiken heerlijk naar Goji-bes (waar ik eigenlijk niet echt dol op ben) en ze werken ook fijn. Ze verzorgen, hydrateren en maken mijn haar zacht. Toch weet ik niet of ze echt bijdragen aan het kleurbehoud van mijn geverfde haar. 

Prijs en verkrijgbaarheid:
De producten uit de lijn zijn nu verkrijgbaar bij diverse drogisterijen. 

GUHL Kleurbehoud & Verzorging Shampoo 250 ml €6,99
GUHL Kleurbehoud & Verzorging Conditioner 200 ml €6,40
GUHL Kleurbehoud & Verzorging Intensive-Repair-Treatment 200 ml €8,99
GUHL Kleurbehoud & Verzorging Intensive-Spray-Treatment 180 ml €8,99

1 opmerking :