zaterdag 14 mei 2016

Nieuwe zonneproducten van Biodermal voor 2016

Biodermal komt voor deze zomer met een heel aantal nieuwe producten. Van zonnemelk en zonnespray tot zelfbruiners en after sun producten. Ik ontving de zonnemelk voor het lichaam en de zonnecrème voor het gezicht. Ik vertel je er alles over!

Biodermal is koning op het gebied van huidverzorging en ook op gebied van zonneproducten wordt Biodermal heel erg geprijsd. Des te leuker om deze twee producten uit te proberen. Zullen ze echt zo goed zijn?


De Biodermal zonnecrème voor het gezicht heeft SPF 50 en beschermt je gezicht dus heel erg tegen de zon. De crème zit in een tube van 50 ml en is dus ook ideaal om mee te nemen (in je handbagage) op vakantie. De crème trekt volgens Biodermal snel in, is zand- en waterafstotend. Daarnaast is hij ook parfumvrij en dus geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Hij bevat daarnaast UVA en UVB.

Zelf ben ik wel fan van een aparte tube zonnebrandcrème voor mijn gezicht. Deze werkt fijn. Hij is echt wat dikker van structuur dan een melk, maar daardoor heb ik wel het gevoel dat hij mijn huid goed beschermt en verzorgt. Je moet de crème wel goed uitsmeren, wil je geen witte waas krijgen. Zelf laat ik hem wel eerst goed intrekken voordat ik make-up aanbreng zoals mascara. 


De Biodermal zonnemelk voor je lichaam bevat SPF 30. De fles bevat 200 ml en is dus vrij groot. Net zoals de zonnecrème is hij water- en zandafstotend, parfumvrij en bevat hij UVA en UVB. Anders dan de zonnecrème is de melk wat vloeibaarder en is hij bedoeld voor je hele lichaam. Zelf ben ik dol op zonnemelk producten. Ze zijn vaak heel luchtig en iets minder romig en dik dan een crème. Daarnaast laten ze vaak een minder witte waas achter op je huid en dat wil natuurlijk niemand..

De zonnemelk werkt fijn voor op je lichaam. Doordat de structuur wat dunner is smeert hij fijn uit en is hij wat luchtiger, wat ik voor op mijn lichaam wel fijn vind. 

Links zie je hier de zonnecrème en rechts de zonnemelk. De zonnemelk is iets dunner en luchtiger en de crème wat dikker en romiger. 

Beide producten van Biodermal voor de zomer vind ik fijn. De gezichtscrème zit in een fijne compacte tube die j eook nog eens makkelijk mee kunt nemen op vakantie of in je handtas. Beide werken ze goed en beschermen ze je huid. De structuur van de zonnemelk vind ik zelf fijner, omdat hij wat luchtiger en dunner is.

Prijs en verkrijgbaarheid:
Biodermal is verkrijgbaar bij drogisterijen als Kruidvat en Etos.

Biodermal Hydraxol SPF 30 Zonnemelk 200 ml €24,99
Biodermal Hydraxol SPF 50 Zonnecrème voor het gezicht 50 ml €19,99

Welke zonneproducten gebruik jij altijd? 

6 opmerkingen :

 1. Ik vind een goede bescherming erg belangrijk, ik hoor hier altijd veel goeds over ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed allemaal! lijken me fijne producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie review. Ik heb toevallig een zonnebrandcrème voor het gezicht van Biodermal, die moet je inderdaad wel echt goed verdelen, om geen witte waas te krijgen. Maar het werkt wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het klinkt wel als goede producten maar ik vind dat voor zonnebrand veeel te duur haha. Natuurlijk is het waarschijnlijk beter voor je huid maar ik koop meestal gewoon de goedkoopste die ik vind en ga gewoon niet te veel in de zon zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat lijken mij hele fijne producten! Ik heb zelf veel last van zonneallergie, dus de factor 50 wil ik zeker even gaan testen!Biodermal vind ik normaal gesproken altijd wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hello, is vet creme? ik heb vette huid, ik ben zoeken een zonecreme voor mijn gezicht maar niet vet, iets fluid,

  BeantwoordenVerwijderen