zondag 27 maart 2016

Mode inspiratie voor de lente

Nu het zonnetje af en toe weer te zien is en het ook nog eens Pasen is, krijg ik steeds meer zin in de lente en ook zomer. Blote benen, open schoentjes, lekker zonder jas naar buiten en avonden doorbrengen op gezellige terrasjes. Vandaag deel ik mijn inspiratie voor de lente en zomer met je op het gebied van mode!

Van alleen de foto's kan ik al genieten. Heerlijk en zomers! Het meeste zin heb ik in; open schoentjes, blousjes, hoedjes, bloemen, zonder jas lopen, blote benen, streepjes, rokken, witte broeken, luchtige shirtjes, bruin worden, kleine dunne kettinkjes, opgekrulde pijpen, sandaaltjes en .. de ZON!

Als ik naar mijn garderobe kijk zie ik dat ik nog wel wat van deze items toe kan voegen. Om het even op een rijtje te zetten heb ik een kleine wishlish gemaakt voor de lente en de zomer:

- Nog een witte broek (ik heb er al eentje van Mango die heel fijn is)
- Espadrilles á la Toms 
- Een zomerse hoed
- Een aantal dunne kettinkjes (van kort naar lang)
- Jurkjes met prints- Een fijne lichte destroyed spijkerbroek
- Een luchtige, wijde witte blouse

Je kunt wel merken dat ik niet kan wachten tot het echt lekker weer word! Nu ik wat meer mode-gerelateerde items op mijn blog laat zien komen er ook meer outfitposts aan en ik kan niet wachten op leuke lente-outfits aan te trekken!

Waar heb jij het meeste zin in als je denkt aan de lente?

2 opmerkingen :

  1. Heerlijke inspiratie, ik denk de laatste tijd veel aan outfits en wat bij mij past. Heerlijk om naar te kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga dit jaar ook maar eens een witte broek aanschaffen, ik begin het steeds leuker te vinden!

    BeantwoordenVerwijderen