donderdag 7 januari 2016

NARSissist blush, contour and lip palette

Nars is niet makkelijk verkrijgbaar voor een bijna twintig-jarige student als ik. Dus toen ik in Barcelona de kans kreeg om in de Sephora de prachtige producten van Nars te bewonderen, deed ik dat natuurlijk. Dit mooie, multifunctionele NARSissist blush, contour en lip palette ging mee terug naar Nederland en vandaag laat ik je er alles van zien. 

Vorig jaar in de kerstvakantie kocht ik al een bekende blush van Nars, namelijk Deep Throat. Toen ik in Barcelona weer voor het Nars schap stond te watertanden viel ik als een blok voor dit palette. Vrij groot, maar hij bevat dan ook drie blushes, een bronzer, een highlighter en een lipgloss. Reden genoeg om hem mee te nemen dus!

Het NARSissist blush, contour en lippalette bevat drie blushes, namelijk Enrapture, Enthralled en Roman Holiday. 

De eerste twee lijken wat op elkaar, alleen is Enthralled iets meer roze en Enrapture iets meer oranje. Roman Holiday is totaal anders dan de andere twee. Veel meer roze en veel koeler van kleur. Alle drie mooi, maar de middelste, Enthralled, is mijn favoriet! 

De swatches: links Enthralled, midden Enrapture en rechts Roman Holiday. 

Toen ik zag dat de twee meest bekende producten van Nars (naast Orgasm) in dit palette zaten werd ik nog meer enthousiast. De mooie highlighter Albatross en de welbekende bronzer Laguna heb ik nu ook eindelijk. In een palette, maar toch. Een hele fijne manier om de twee producten uit te proberen.

De swatches zijn wat lastig te zien door het licht, maar Albatross is mooi. Niet mega glanzend à la Mac Soft & Gentle, maar wel mooi en subtiel als highlighter. Laguna is ook subtiel, en daarom deste mooier. 

Wat je misschien al zag, is dat het palette een soort lagen systeem heeft. De bovenste laag bevat de drie blushes en de lipgloss, en door die op te liften komen de bronzer, highlighter en de lipgloss weer tevoorschijn. 


De mooie lichtroze lipgloss die je al zag is een mini versie in de kleur Istria. Ontzettend schattig en handig om mee te nemen. De verpakking is mooi strak zoals altijd bij Nars en de gloss plakt gelukkig niet al te veel. Het is een echte 'go-to' kleur; perfect voor elke dag. 

 Licht, roze en glanzend..

Je merkt het wel, ik ben dol op dit mooie NARSissist blush, contour and lip palette. Ideaal om mee te nemen voor een weekendje weg of een tripje naar mijn ouders. De kleuren zijn draagbaar, fijn gepigmenteerd, zacht in gebruik en van goede kwaliteit.

Prijs en verkrijgbaarheid:
NARSissist blush, contour and lip palette €41,00

NARS is verkrijgbaar via de webshop en in winkels van Sephora in het buitenland.

10 opmerkingen :

 1. Oh wauw, wat een mooie producten! Vooral het blush palette is helemaal mijn ding :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo mooi! Zo mooi! Zo fijn! Ik wil ook! Jammer dat NARS zo lastig te krijgen is hier. Via Asos.com kan je wel een deel van NARS producten bestellen trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan heel goed begrijpen dat je heel blij bent met dit palette, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk palette. Ik ben echt dol op make-up en Nars lijkt me echt fantastisch. Zelf bezit ik nog niets van NARS maar hopelijk ooit 😊. Xoxo Rosh http:// www.fashionme.nu/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk palette. Ik ben echt dol op make-up en Nars lijkt me echt fantastisch. Zelf bezit ik nog niets van NARS maar hopelijk ooit :) . Xoxo Rosh http://www.fashionme.nu/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk palette. Ik ben echt dol op make-up en Nars lijkt me echt fantastisch. Zelf bezit ik nog niets van NARS maar hopelijk ooit :) . Xoxo Rosh http://www.fashionme.nu/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijk palette. Ik ben echt dol op make-up en Nars lijkt me echt fantastisch. Zelf bezit ik nog niets van NARS maar hopelijk ooit 😊. Xoxo Rosh http:// www.fashionme.nu/

  BeantwoordenVerwijderen