woensdag 30 december 2015

Samen kijken naar 2015 en 2016


2015 is bijna afgelopen en 2016 staat voor de deur. De perfecte timing om om met jullie terug te kijken naar mijn 2015 op bloggebied. Ik laat je mijn hoogtepunten zien en neem het jaar nog eens vliegensvlug met je door. Kijk je voor de laatste keer dit jaar even mee?


1. Ik kocht in februari mijn allereerste (!) Mac lipstick in de kleur Pink Plaid, waar ik in maart een review over schreef. Inmiddels heb ik mijn tweede Mac lipstick besteld in de kleur Faux (ik kon toch niet achterblijven). Op mijn verlanglijst staan nog: Mac Red en Candy Yum Yum. Hebben jullie nog aanraders?

2. In maart bestelde ik ook mijn visitekaartjes! Inmiddels vind ik de foto op de achterkant ietsje gedateerd, maar hij blijft leuk. Ik ben nog steeds heel blij met de kaartjes en vind ze zo leuk, professioneel en passend bij m'n blog!

3. Van het PR bureau van Clinique ontving ik in April een heerlijk pakket met allerlei fijne producten van Clinique waarover ik schreef. Ik ben nog steeds fan van dit merk en probeer heel graag producten uit om met jullie te delen! 

4. We slaan de zomer even over, want eind september ontving ik de mega fijne Visoclean gezichtsreinigingsborstel van Fresh Water Valley, een hele leuke webshop. Ik maakte er een uitgebreide 'how to'  van in foto's. 

5. In oktober en november was het tijd voor veeeel persevents. Ik bezocht er zelf ook een aantal, waar ik de nieuwe collecties mocht bewonderen, lekkere hapjes en drankjes mocht eten en nieuwe producten mocht uitproberen. Deze taart blijft me toch wel bij. Zo mooi én lekker!

6. Ook het event van Lifestylelab was super. Ik ben iets minder thuis in de lifestyle, maar dit event was zo leuk! Interessante weetjes over Guhl shampoo's, DIY's met Woonexpress en heerlijke taarten proberen. Love it!

7. Om even terug te komen op de zomer postte ik eindelijk eens wat oufitfoto's! Dit is iets wat ik in 2016 veel vaker wil gaan doen. Ik vind het zelf altijd ontzettend leuk om te zien bij anderen en ik ben toch elke dag wel veel bezig met mode, so stay tuned!

8. Omdat ik vlak na de zomervakantie ook eindelijk een goede fotocamera kocht, verbeterde de kwaliteit van mijn foto's heel erg (vind ik zelf :) ). Ik maakte onder andere deze middelste foto met mijn nieuwe camera. Nu ik het filmen ook heb ontdekt zullen jullie er in 2016 veel meer over zien. Een artikel over mijn must haves op het gebied van blogtools laat ik jullie ook zien in het komende jaar.

9. Collages maken, wat vind ik dat toch heerlijk! Ik maak ze regelmatig en deel ze vaak met jullie bij gelegenheden als Valentijnsdag, de zomer, de herfst, kerst of oud&nieuw. Dankzij Polyvore zien ze er altijd super uit!

Zo. Dit was dus mijn 2015. Druk, maar wel erg leuk. Op persoonlijk gebied gebeurde er ook veel, omdat ik mijn propedeuse van mijn opleiding Communicatie in een jaar haalde en omdat ik veel leerde over mezelf. 

Voor 2016 heb ik een aantal punten die ik ga veranderen:
- Meer variatie op mijn blog door me iets minder op beauty te focussen en meer op mode en lifestyle.
- Betere kwaliteit dmv. mijn nieuwe foto/filmcamera én mijn nieuwe Macbook (zo blij mee!)
- Kortere artikelen zodat alles makkelijker en sneller leesbaar is.
- Beginnen met plogs, vlogs en weekoverzichten in fotovorm.
- Meer overzicht door regelmatig te posten, te updaten op social media en meer structuur aan te brengen.

Ik wil jullie in ieder geval allemaal heel erg bedanken voor het bezoeken van mijn blog het afgelopen jaar en ik hoop je in 2016 nog veel vaker te mogen zien op mijn blog! Geniet van Oud & Nieuw en tot in 2016 met nog veel meer beauty, fashion en lifestyle op www.remotereporter.nl ! 

3 opmerkingen :