woensdag 11 november 2015

Yves Rocher oogpotloden en mascara

Gister liet ik al een aantal vrolijke en felle producten zien van MUA en vandaag gaan we lekker door met die felle kleuren met potloden van Yves Rocher! Yves Rocher bracht een tijdje geleden de crayon couleur végetale uit, een collectie met prachtige romige oogpotloden die ik je allemaal laat zien, en ook zie de de fijne Sexy Pulp (LE) Mascara van Yves Rocher voorbij komen!De Intens gekleurde Crayon Couleur Végetale potloden van Yves Rocher zijn superleuk! Heel vrolijk, en er zijn heel veel kleuren. De veilige kleuren zwart, bruin, donkerblauw en donkerpaars zie je wel vaker, maar knal roze, kobalt blauw, fel geel en Nederlands oranje niet! 

De potloden zijn ontzettend fijn. Ik vind niet elke kleur even mooi, draagbaar of fijn werken, maar er zitten zeker prachtige potloodjes tussen. Vooral de donkerpaarse, donkerblauwe, gele en lichtblauwe vind ik zo gaaf! De potloodjes zijn romige, werken fijn en ze zijn ook nog eens ontzettend goed gepigmenteerd. 

De kleuren van links naar rechts zijn Capucine, Prune Pivoine, Bleu Paradis, Violet Iris, Bleu Agave, Brun Écorce, Rose Fuchsia, Baie Nude, Bambou, Citron, Bleu Pensée. De zwarte kleur Noir Ébène heb ik ook, maar staat helaas niet op de foto. 

In de kleur Baie Nude zit een subtiele glitter, de andere kleuren zijn vrij mat. Donkerbruin, donkerpaars en donkerblauw hebben wel een hele subtiele shimmer, maar die valt niet heel erg op. 
De Sexy Pulp Mascara die ook tegelijk met de potloodjes binnenkwam is vooral bijzonder. Het borsteltje is vrij dik en is aan het uiteinde wat dikker, in het midden wat dunner en aan de binnenkant weer wat dikker. Ik vind hem zelf vrij lastig werken omdat hij wat klonterig en vooral groot is, maar dat kan iemand anders juist weer fijn vinden..

Voor een simpele look gebruikte ik de lichtblauwe-aqua kleur onder mijn ogen. Het is niet iets wat ik elke dag zou dragen, maar ik vind het wel heel fris, vrolijk en vooral zomers staan. Met een donkere kleur is het waarschijnlijk heel geschikt voor de herfst en winter!

Prijzen en verkrijgbaarheid

Yves Rocher Sexy Pulp Mascara is €17,90 maar tijdelijk €10,95
Yves Rocher Crayon Couleur Végetale is €9,90 maar tijdelijk €6,95

De Yves Rocher producten zijn online én in de Yves Rocher winkels verkrijgbaar!

7 opmerkingen :

 1. Ik vind de potloodjes ook erg leuk om te gebruiken :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige potloden en wat heb je er veel! Ik weet niet of die bestaat, maar ik zou graag een witte willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Het zijn er ook veel haha! Ik heb voor je gekeken maar volgens mij is hij er helaas niet in het wit..

   Verwijderen
 3. Aaah wat zijn die potloden leuk zeg, heerlijk zoveel vrolijke kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heftige maar gafe kleuren zeg!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke oogpotloden! Vind het blauw in je look erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had ook voor de lichtblauwe kleur gegaan! Het geeft meteen een leuke pop of colour aan je ogen :)

  BeantwoordenVerwijderen