woensdag 4 november 2015

Labello Care & Colour en verbeterde klassieker

De koningin onder de lipbalsems is al tijden Labello. 'Heeft iemand een Labello mee?' is het nieuwe 'Heeft iemand een lipbalsem mee?'. Ik ben zelf ook groot fan van Labello en gebruik het al jaren en nu Labello met een nieuwe lijn komt én de klassiekers heeft verbetert leek het me tijd om jullie daar ook wat meer over te vertellen.

De Care & Colour lipbalsems zijn dus nieuw en vind je in de winkels in drie kleuren, namelijk rose, red en nude. De verpakkingen zijn ook wat aangepast en ik vind ze er leuk uitzien.


De kern van de lipbalsems hydrateert je lippen en daaromheen geeft de kleur je lippen een subtiele glans en rode, roze of nude kleurtje. 

Hier draag ik van links naar rechts: nude, rose en red
Zoals je ziet geeft het je lippen een subtiel kleurtje, maar is het niet mega opvallend. Ik vind het zelf ontzettend fijne lipbalsems. Het werkt hydraterend en verzorgend en het ziet er net even wat vrolijker en frisser uit!

De klassieke Lip Butter en Lipbalsem van Labello zijn ook aangepakt. De verpakkingen zijn iets meer retro én de formule is verzorgender. Doordat er panthenol is toegevoegd (een verzorgend ingrediënt), worden je lippen nu nóg beter beschermd tegen velletjes, uitdroging en zere lippen. 


Ik vind de Original versie van Labello altijd al fijn. Ik heb veel smaakjes, kleuren en soorten gehad, maar de Original blijft fijn. Vertrouwd en zonder poes-pas. De stick-versie is mijn favoriet, omdat ik potjes toch iets minder hygiënisch vind, maar dat is voor iedereen anders. 

Prijzen en verkrijgbaarheid

Labello Care & Colour lipbalsem €3,19
Labello Original €2,29

De Labello producten zijn al verkrijgbaar bij drogisterijen

11 opmerkingen :

 1. Ik heb ook superlang labello gebruikt, ik vind het leuk dat ze nu met kleurtjes komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah go old Labello! Ik gebruik het eigenlijk nooit meer, omdat ik andere merken nu fijner vind maar heb het jaren gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yeah Labello! Ik vind zelf de originele ook het fijnst. Er is er altijd wel eentje in mijn tas te vinden, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond de original ook altijd het fijnst, maar gebruik nu eigenlijk nooit meer labello! Vind Burts Beeswax heerlijk. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind die nieuwe verpakkingen wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind Labello ook nog steeds heel fijn, de varianten met een kleurtje heb ik nog niet geprobeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is zo waar, haha. Ik had ook een Labello maar ik raakte hem kwijt.. Nu ben ik eerder zo'n Babylips typetje, haha. Wat een toffe tintjes hebben ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Potjes zien er leuker uit, maar sticks zijn handiger en hygiënischer inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen