zaterdag 7 november 2015

Ice-Glam Forest Watch

Tot een aantal maanden geleden was ik geen fan van Ice Watches. Niet eens een beetje, gewoon helemaal níét. Het is te sportief, niet chique genoeg en te opvallend. Totdat ik een wel héél leuk pakketje ontving, met één van de nieuwste modellen van Ice Watch. Zomaar uit het niets. En nu doe ik dit prachtige horloge niet meer af!


Ice Watch wist me dus over te halen met dit prachtige horloge uit de Ice-Glam Forest collectie. In deze collectie vind je vier kleuren; felblauw, groengrijs (deze), framboosroze en beige. Ik kreeg van Ice-Watch de eer om dit prachtige exemplaar eens uit te proberen en te dragen, en ik ben fan!


Zoals ik al zei ben ik totaal geen Ice-Watch fan. De 'normale' modellen zijn totaal niet mijn smaak, maar deze flexibele siliconen variant ligt meer in mijn straatje. De gouden details geven het toch net even wat meer luxe en vrouwelijkheid, waardoor ik hem met ontzettend veel dingen kan combineren. De kleur die ik heb, heet Urban Chic, maar er zijn dus nog meer kleuren uit deze serie.


Ik denk dat je nu wel genoeg heb laten weten hoe blij ik ben met dit prachtige horloge.. Kijk dus zeker even in de winkels naar de andere modellen van Ice Watch als je ook niet zo'n fan bent van de normale modellen. Misschien is dit wel meer iets voor jou!

De Ice-Glam Forest Watches kosten €89,00 en zijn te koop bij veel juweliers en op de webshop van Ice Watch!

9 opmerkingen :

 1. Hij is mooi! Ik zou hem voor dat bedrag nog kopen ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze ook wel heel erg leuk, mooi en stijlvol!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk model van IceWatch! Vroeger droeg ik ook een horloge van dit merk!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor een Ice Watch vind ik m best mooi, maar toch niet helemaal mijn ding

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zelf ook niet zo van de Ice watch horloges, maar deze is wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij ziet er leuk uit! Ik draag normaal eigenlijk geen horloge, omdat ik het lastig vind een leuk model te vinden!

  BeantwoordenVerwijderen