woensdag 12 augustus 2015

Yves Rocher Sensitive Végétal

Yves Rocher komt met een hele nieuwe lijn, Sensitive Végétal,  geïnspireerd op het extract van de Siegesbeckia Orientalisplant. Ik laat je vier verzorgende producten zien en vertel je alles over de nieuwe lijn!


De Sensitive Végétal lijn van Yves Rocher bestaat uit een acht-tal producten die je huid reinigen, verkwikken, verzorgen en kalmeren. Op elk gebied van gezichtsverzorging zit er wel een product bij, waardoor het een hele complete collectie is. De producten bevatten allemaal geen parabenen, parfum en kleurstoffen en ook zit er in de producten een extract van de Siegesbeckia Orientalisplant in, wat 100% natuurlijk en 100% plantaardig is. 


De eerste stap in van de Sensitive Végétal lijn is om te reinigen. Daarvoor gebruik je de kalmerende reinigingsmelk (€7,90 voor 200ml), die ik helaas niet heb. Voor de tweede stap, verkwikken, is er o.a. deze Soothing Micellar Water 2 in 1. Dit product verwijdert je make-up van je ogen en gezicht én werkt verkoelend en verzorgend. Ik ben dol op dit soort producten! De fles bevat 200 ml.


Bij de aanvullende verzorging hoort de Targeted Comfort Care oogcrème. Een kleine tube van 15 ml met een frisse oogcrème. Hij is extra zacht voor de dunne en gevoelige huid bij je ogen. Ik gebruik zelf niet zo heel vaak oogcrème, maar wel vind ik de textuur heel fijn. Heel dun en fris!


De laatste fase van de Sensitive Végétal lijn is kalmeren, waarvan ik twee producten heb. Één van de twee is de Intense Soothing Concentrate. Een heerlijke luchtige crème die je gezicht verzacht, versterkt en beschermt. Ook zou het ervoor zorgen dat je huid minder gevoelig is. De crème zit in een pompflacon, waardoor het heel hygiënisch werkt. De flacon bevat 40 ml.


De Anti-Redness Moisturizing Cream bevat 50 ml en zit in een mooi glazen verpakking. De crème zou je huidtextuur moeten egaliseren en je irritaties moeten verminderen. De crème zou dus ook je roodheden (irritaties) moeten tegengaan. De textuur is vrij dun en glad, waardoor je de crème heel fijn en snel kunt aanbrengen én waardoor je maar weinig nodig hebt om je hele gezicht ermee te verzorgen. 

De Sensitive Végétal lijn is, zoals je merkt, erg uitgebreid en heel erg verzorgend. Ik gebruik zelf graag verzorgingsproducten die juist een lekkere geur hebben, maar omdat deze producten geen parfum bevatten, zijn ze ook geurloos. De werking is daarentegen wel erg fijn, de structuur van de crèmes is vrij dun, maar daarom wel erg prettig voor de zomermaanden.

Prijs en verkrijgbaarheid
Soothing Micellar Water 2 in 1 €7,90
Targeted Comfort Care oogcrème €12,90
Intense Soothing Concentrate €18,00
Anti-Redness Moisturizing Cream €15,90

De Sensitive Végétal lijn is te koop bij verschillende verkooppunten van Yves Rocher en op www.yves-rocher.nl

1 opmerking :