vrijdag 21 augustus 2015

Oriflame Solar collectie

Zonnig, zomers, fruitig en vrolijk. Zo ziet de nieuwe geurlijn van Oriflame eruit. De Solar lijn bevat een Eau de Toilette, een hand & body lotion en een Shower gel. De producten zien er ontzettend leuk en zomers uit en ik kan je alvast verklappen dat ik enthousiast ben!


De Solar-lijn is Limited Edition. Een vrolijke collectie speciaal voor de zomer. De producten ruiken heerlijk fruitig én zien er ook nog eens heel leuk uit! 

De Eau de Toilette ziet er prachtig uit! Ik ben dol op het flesje. Heel vrolijk, speels en toch simpel. Ik vind de geur erg fruitig, wat zo gek is, want er zit watermeloen in. Hibiscus nectar maakt het parfum ook nog wat bloemig. De geur is niet helemaal mijn ding, omdat ik hem iets te fruitig vind. Voor de liefhebbers van fruitige geuren is dit dus zeker wel een aanrader!

De flacon bevat 50 ml en is vierkant, roze en goudkleurig. De details op de flacon vind ik ontzettend mooi en maken hem net even wat specialer. 

De twee bijbehorende bodyproducten hebben dezelfde vrolijke, fleurige verpakking. Ik heb het over een showergel en een hand & body lotion. 
De showergel zit in een flacon van 200 ml en bevat een 'Flower blend' volgens Oriflame. Een geurige mix van hibiscus en passiebloemextracten, om de huid te kalmeren en heerlijk te laten ruiken! De showergel heeft een iets subtielere geur dan het parfum, is jelly oranje en is heerlijk voor onder de douche. 
De hand & body lotion kan ik wel heel goed waarderen. De geur is iets verzorgender en minder fruitig en bloemig dan de andere twee producten. De lotion bevat pathenol, hibiscus en passiebloemextracten om je droge huid te voeden en om je huid heerlijk te laten ruiken. Ik vind de lotion heerlijk. Hij trekt snel in, werkt fijn en voelt niet plakkerig aan op je huid.

De Solar-lijn van Oriflame is heel zomers, fruitig en vrolijk én limited edition. De producten zijn vanaf nu online te koop. De Eau de Toilette is te koop tot en met 15 oktober 2015 en de bodyproducten tot en met 9 september 2015.

Van de hand & body lotion ben ik zeker fan, maar ook de andere producten zijn fijn. Als je fan bent van zomerse, fruitige geuren dan is deze lijn zeker iets voor jou!

Prijzen:
Oriflame Solar Eau de Toilette 50 ml - €23,00
Oriflame Solar Shower Gel 200 ml - €6,00
Oriflame Solar Hand & Body lotion 150 ml - €10,00

1 opmerking :