zondag 9 augustus 2015

Oriflame Giordani Gold oogpotloden

Nieuw van Oriflame zijn deze vier oogpotloden die aan de basic collectie zijn toegevoegd. Vier draagbare kleuren die je ooglook net wat intenser maken. Kijk gauw mee welke kleuren er uit de doosjes komen!


 Tadaa! Vier prachtige potloden! De verpakking is chique, strak en echt mijn smaak. De gouden dop geeft het net even wat extra luxe, waardoor de potloden kwalitatief goed 'lijken'. Maar zijn ze dat ook?De vier potloden hebben, helaas helaas, geen spectaculaire namen. We zullen het moeten doen met black, brown, grey en blue. Niet erg creatief, maar wel duidelijk.

De potloden zijn erg romig en brengen makkelijk en prettig aan. Je merkt wel, zoals je op de swatchfoto ziet, dat de potloden wel makkelijk vervagen. Een primer of basis is dus wel slim als je wilt dat het potlood de hele dag mooi blijft zitten. Wel zijn ze goed gepigmenteerd, intens van kleur en vind ik dat ze erg fijn werken. Ook erg leuk vind ik het om de potloden wat te smudgen, zodat je een smokey look creëert! 


De oogpotloden van de Giordani Gold lijn van Oriflame kosten nu €9,99 (normaal zijn ze €14,00). Niet helemaal budget, maar wel betaalbaar voor een goed potlood! Je koopt ze hier!

Wat vind jij van de oogpotloden van Giordani Gold?

2 opmerkingen :