maandag 24 augustus 2015

Guhl Intensieve stevigheid en fris & luchtig

Misschien heb je één van deze twee varianten Guhl shampoo wel eentje gebruikt. Dat kan, wat ze zitten beide al in het vaste assortiement. Nu de geur, kleur en formule veranderd zijn leek het me leuk om dat met je te delen! 

Beide shampoo's zitten, zoals ik al zei, al in het assortiment. De Intensieve Stevigheid shampoo met bier (!) heeft een nieuwe geur, kleur en formule gekregen en de Luchtig & Fris shampoo heet voortaan Fris & Luchtig en heeft ook een andere geur en andere ingrediënten.
De Guhl shampoo's zitten altijd in een uitlopende flacon van 200 ml. Ik heb zelf altijd het idee dat deze shampoo's toch wat sneller op gaan dan anderen, maar misschien zit dat tussen mijn oren. 

Guhl Fris & Luchtig anti-vet Shampoo

De Fris & Luchtig shampoo ging voorheen door het leven als de Luchtig & Fris shampoo. Net omgekeerd dus. De vernieuwde variant bevat nu extracten van de yuzu vrucht, wat voor een gevoel van frisheid zorgt. Ook heeft de shampoo een nieuw parfum gekregen, namelijk met bergamot, citroen, mandarijn, witte jasmijn, fresia, rode rozen en waterlelie. Heerlijk klinkt dat toch 

De shampoo belooft een langdurig fris gevoel vol luchtigheid, zorgt ervoor dat je haar minder snel vet wordt en het hydrateert de hoofdhuid. 

Zelf heb ik vrij snel vettig haar, dus anti-vet shampoo's zijn ontzettend handig daarvoor. Ik gebruik graag zulke shampoo's en ook bij deze variant heb ik het idee dat mijn haar net iets minder snel vet wordt. Mijn haar houdt het een dagje langer uit zonder het te wassen, dus dat is super!

De geur vind ik zelf heerlijk. Perfect voor een shampoo; lekker fris, citrus-achtig en bloemig. Ik ben er dol op.

De flacon bevat 200 ml en kost € 6,40

Een shampoo met bier, dat was ik nog niet eerder tegen gekomen. De Instensieve stevigheid shampoo is voor futloos en fijn haar, en bevat dus echt bier. De shampoo zou 80% meer stevigheid moeten geven dan klassieke shampoo's en dat zou ervoor zorgen dat je haar minder snel breekt. Klinkt goed toch?

Bier is al ontzettend land een bekend middel tegen slap en futloos haar, dankzij de ingrediënten gist en mout. Gist versterkt het haar en voorkomt dus dat het afbreekt en mout geeft het volume.

De shampoo is ook gebasseerd op de nieuwe Equilibrium Technologie. Polyolen zorgen voor een versterkend en zacht makende werking.

De geur is niet helemaal mijn ding helaas. De shampoo ruikt niet naar bier, in tegendeel, maar ik ben er geen fan van. De shampoo bevat geurnoten zoals abrikoos, lelietjes van dalen en grapefruit en samen is het een wat poederige, bloemige geur. Niet mijn favoriet helaas, maar dat kan gebeuren.

Over de werking weet ik niet goed wat ik moet zeggen. Ik vind steviger haar altijd lastiger te meten dan minder snel vet wordend haar. De shampoo werkt voor mijn haar verder prima, maar ik merk niet ontzettend veel verschil.

De Fris & Luchtig anti-vet shampoo en de Intensieve stevigheid shampoo zijn vanaf nu te koop in de winkels, bevatten 200 ml en kosten €6,40. Het meest enthousiast ben ik over de Fris & Luchtig anti-vet shampoo. Hij ruikt heerlijk en werkt fijn. De Intensieve Stevigheid shampoo is ook prima, maar de geur is niet mijn ding en van de stevigheid merk ik helaas niet zoveel.

Deze review bevat producten die ik heb ontvangen

1 opmerking :

  1. Die fris en luchtig shampoo wil ik ook wel eens proberen. Ik denk dat mijn haar er deugd van gaat hebben

    BeantwoordenVerwijderen