dinsdag 7 juli 2015

Todays new essentials

Ze is één van de succesvolste bloggers op gebied van lifestyle en haar boek is nog maar net uitgekomen en nu al ontzettend populair; Anna Nooshin is booming in de blogwereld! Samen met de zes nieuwe Lip Pencils van Yves Rocher heb ik me vandaag wel vermaakt!

Anna Nooshin - On Top
Op 24 april werd het boek gelanceerd, tegelijk met de Metro Mode bijlage waarbij Anna gastredacteur was. Twee hele bijzondere en leuke dingen! Het boek kreeg ik cadeau van mijn vader terwijl we in het centrum liepen, lekker spontaan.  


 Anna Nooshin ken je waarschijnlijk wel van NSMBL.nl, haar bekende lifestyleblog. Nu heeft ze dus ook een boek geschreven waarin ze haar ervaringen vertelt op het gebied van ondernemen, bloggen en het 'on top' staan. Ook schrijft ze veel over haar jeugd, haar schooltijd, ervaring met baantjes en het omgaan met haar status als blogger.

Het boek leest heel lekker weg. Alsof ze tegenover je zit en haar verhaal doet. Alle tips en trics die ze geeft lees je in de verschillende verhalen met grappige voorbeelden en leuke situaties. Ook deelt ze veel foto's wat ontzettend leuk is om te zien. 

Het boek is vanaf nu te koop in alle boekhandels en op Bol.com voor €20,00

Yves Rocher Crayon lévres éclat Radiant lip crayon
Yves Rocher komt met zes prachtige lippencils in verschillende kleuren. De potloden zijn heerlijk 'glossy' en verzorgen je lippen met karitéboter.

De kleuren zijn niet allemaal evengoed gepigmenteerd. De twee middelste kleuren knallen er echt uit en de andere vier kleuren zijn iets meer 'sheer'.

V.l.n.r : Parfait rose clair - Beige nacré - Rose sorbet - Tangerine intense - Sable doré - Corail doux
Parfait rose clair is een zacht lichtroze kleur, Beige nacré is goudgeel met shimmers, Rose sorbet is knalroze, Tangerine intense is fel koraalrood, Sable doré is glanzend lichtbruin, Corail doux is subtiel koraalkleurig.

Hier draag ik Rose Sorbet, de felle knalroze kleur! Lekker zomers en vrolijk!

 De Yves Rocher Crayon lèvres éclat Radiant lip crayons zijn lekker glossy en perfect voor de zomer! De twee goudbruine kleuren zijn niet echt mijn ding, maar de vier andere kleuren zijn prachtig!

De lippencils zijn vanaf mei 2015 te koop bij Yves Rocher winkels en in de webshop voor €13,90 per stuk.

9 opmerkingen :

 1. Ik vond on top ook een erg leuk boek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh wauw, wat een mooie lippencils!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke boek en lippencils, mooie kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil dat boek ook nog steeds heel erg graag lezen! Ben helaas al een half jaartje niet meer in Nederland geweest, maar van zodra ik terug ben ga ik het aanschaffen. Ben nu wel heel erg benieuwd geworden na al die positieve reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zien er mooi uit, die moet ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh wauw, wat een mooie lip kleuren zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi kleurtjes van Yves Rocher zeg, ik word er wel erg benieuwd naar :) Het boek van Anna Nooshin wil ik ook nog steeds graag lezen!

  BeantwoordenVerwijderen