vrijdag 24 juli 2015

Rituals Mandi Lulur collectie

De prachtige Limited Edition collectie ligt al een tijdje in de Rituals winkels en ziet er betoverend uit. De producten van Rituals vind ik er altijd al mooi uit zien, maar deze collectie met frangipani & rice milk vind ik by far de mooiste! Ik heb twee producten uit de collectie die ik je heel graag laat zien!

De producten zitten in mooie witte verpakkingen én in doosjes. Dat heb ik op het gebied van lichaamsverzorging nog niet vaker gezien bij Rituals. De doosjes geven het nét even dat beetje extra. Ik heb een shower foam (de welbekende) én een shimmer body cream. Ze hebben beide de heerlijke geur met frangipani & rice milk. Hmmm! 

De producten hebben hele mooie subtiele witte verpakkingen met grijze en peachy letters. De producten in een pot (de body cream en scrub cream) hebben een prachtige lichte houten dop. Het ziet er zo mooi uit! 

Mandi Lulur (wat : ‘Lulur Bad’ betekent) is een eeuwenoude schoonheidsbehandeling die werd uitgevoerd in Koninklijke paleizen op Java in Indonesië. De prinsessen ondergingen deze zuiverende traditie 40 dagen voor hun huwelijksdag. Om de toekomstige bruiden voor te bereiden werden bloemen, kruiden en mineralen gebruikt om hun natuurlijke schoonheid naar boven te halen en de huid een stralende gloed te geven. Geïnspireerd op deze Aziatische traditie heeft Rituals de nieuwe Mandi Lulur Summer Limited Edition collectie uitgebracht.

Hieronder zie je waaruit de Mandi Lulur collectie uit bestaat. Ze dragen allemaal de heerlijke geur van Frangipani & Rice Milk met zich mee. De shower foams van Rituals zijn ontzettend populair én geliefd en ook ik ben er dol op! Deze variant ziet er prachtig uit, schuimt geweldig zoals we gewend zijn én ruik ontzettend lekker en verzorgend. Ik vind de geur van frangipani & rice milk heerlijk. Lekker bloemig, zoetig en verzorgend. 


De shimmer body cream uit de collectie zit in een grote pot met een mooie lichte houten deksel. De crème is heel romig en luchtig, precies waar ik van hout. De body cream heeft ook hele kleine glittertjes, die je heel subtiel op je huid ziet als je de crème hebt ingesmeerd. Het was niet echt vast te leggen op de foto, maar ik kan je zeggen dat het voor in de zomer in de zon echt prachtig is!

De crème is heerlijk, smeert fijn uit, ruikt erg lekker én laat dus ook nog eens een mooie subtiele glitter achter op je huid. Ik ben fan!
Zoals je kon lezen ben ik echt fan van deze Limited Edition van Rituals. De producten zijn prachtig verpakt, ruiken heerlijk én werken fijn. Ik zou zelf nog heel graag de kaars en de bath foam willen, die lijken me ook heerlijk! 

Prijzen en verkrijgbaarheid
De producten zijn al een tijdje te koop in de winkels en online, maar omdat de collectie Limited Edition is, moet je er natuurlijk wel op tijd bij zijn. 

Tip: Er is bij Rituals nu een hele leuke actie, want bij besteding van €60,00 krijg je een hele fijne hammam strandlaken cadeau t.w.v. €25,00 !

Mandi Lulur Shower Foam €8,00
Mandi Lulur Shimmer Body Cream €18,00
Mandi Lulur Body Scrub €19,50
Mandi Lulur Bath Foam €13,50
Mandi Lulur geurkaars €17,50
Mandi Lulur XL geurkaars €39,50
Mandi Lulur geurstokjes €23,00

8 opmerkingen :