woensdag 29 april 2015

Mijn eigen visitekaartjes

Eindelijk maar toch: eigen visitekaartjes! Iets wat elke blogger eigenlijk zou moeten hebben. Toch had ik ze nog niet, vanwege het feit dat het ontwerpen van het juiste visitekaartje zó lastig is. Vooral bij een kieskeurig persoon als ik. Uiteindelijk zijn ze nu klaar en ben ik er ontzettend blij mee!Ik ontwierp de visitekaartjes op de website van Webprint. Hier heb je een programma waarmee je foto's en logo's in kunt voeren. Ook vakken voor tekst en lettertypes vind je daar. Ontzettend handig zo'n programma, maar met een eigen logo vind ik het toch altijd even puzzelen. De visitekaartjes zijn van stevig karton en ik heb gekozen voor een vrij basic variant. Geen heftige glans of iets dergelijks. 
Aan de voorkant zie je mijn blognaam en de drie gebieden waarover ik schrijf, inclusief een klein roze hartje als toevoeging. Op de achterkant zie je een foto van mezelf, mijn bloglink, emailadres en postadres. 

Een visitekaartje is ontzettend handig om uit te delen aan vrienden, familie en kennissen, maar ook aan andere bloggers op events of meetings. Het staat professioneel én je geeft een extra aanknopingspuntje om je blog te laten bezoeken. Om zelf ook mooie visitekaartjes te ontwerpen kun je terecht op de site van Webprint. Voor €10,95 heb je 99 visitekaartjes! Natuurlijk zijn er nog extra mogelijkheden die om de hoek komen kijken bij het ontwerpen. 

Heb je vragen over het ontwerpen of over visitekaartjes die je zelf wilt ontwerpen? Mailen kan altijd naar het emailadres wat je op het kaartje ziet staan, en in de comments beantwoord ik ook altijd vragen! 

13 opmerkingen :

 1. Ze zijn heel leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn mooi geworden! Leuk dat je er ook een foto van jezelf op hebt gedaan! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel gaaf! Ik vind het lettertype echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk dat ik in de toekomst ook nog graag visitekaartjes wil laten maken. Op Webprint zijn ze blijkbaar niet duur, dat moet ik onthouden! Ik vind die van jou heel mooi! Simpel en duidelijk, daar hou ik van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah superleuk om te horen! Ja, ze zijn zeker niet duur bij Webprint :)

   Verwijderen
 5. Wat een mooie visitekaartjes! De foto van jezelf is ook erg mooi! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De visitekaartjes zijn erg leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ontzettend leuk! Ook altijd handig als mensen er een foto op hebben staan want dan weet je later meteen weer wie het was! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja klopt, tussen al die bloggers is het lastig om op te vallen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn erg mooi geworden. Je zult merken dat je erg blij gaat zijn met je visitekaartjes in de toekomst!

  BeantwoordenVerwijderen