maandag 1 december 2014

adMingle bloggersnetwork

AdMingle is hét nieuwe netwerk voor bloggers in Nederland! Of je nou blogt over fashion, beauty, lifestyle of food, voor elke blogger is er wat uit te halen! Met het bloggersnetwerk van adMingle verdien je geld per click via social media zoals Facebook, Twitter, Instagram, je blog en nog veel meer vormen van social media.

adMingle is sinds een tijdje ook actief in Nederland. Het is van oorsprong een Turks bedrijf, maar het is nu in ontzettend veel landen actief. Het bedrijf werkt met campagnes, die je kunt accepteren of weigeren. Accepteer je een campagne, dan heb je de mogelijkheid om hem te delen via social media of via je blog. Op deze manier wordt het aantal clicks geteld en de clicks van alle social media waar je de campagne op gezet hebt, worden opgeteld. Alle clicks samen worden dan vermenigvuldigd met een bedrag en daar komt jou opbrengst uit! Het bedrag per click van variëren van €0,10 tot €0,50. Dit bedrag wordt zelf gekozen door het merk/bedrijf waar de campagne over gaat.

Heb ik je enthousiast of nieuwsgierig gemaakt? Meld je dan aan als publisher via deze link:

Meld je als blogger aan bij adMingle en maak kans op een bomvolle goodiebag met superleuke producten. #ad

Zoals je leest kun je ook nog eens een bomvolle goodiebag winnen ter waarde van €150,- dus dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

5 opmerkingen :

 1. Dit klinkt wel interessant...
  Maar of ik er wat mee kan? Ik zit pas net op Twitter...
  Ga er toch eens naar kijken. Bedankt voor het delen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt zeker interessant! Altijd fijn als je misschien wat extra centjes kan verdienen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die bloggers avond van hun was in ieder geval gezellig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dat klinkt goed, ik ga even een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen