zondag 23 november 2014

Internet ABC

Wil je weten of jouw blog misschien het meest bezocht wordt door mij? Of welke andere blogs er bovenaan staan? In het Internet ABC laat ik zien welke sites er bij elke letter van het alfabet bovenaan komen te staan bij mij! Van blogs tot webshops en van bewerkprogramma's tot social media!

A: Avocanut.blogspot.com
Dit is de blog van een meisje van mijn middelbare school die ik nog steeds af en toe bekijk. Helaas plaatst ze niet zoveel meer vanwege de drukte op de Universiteit Groningen, maar ze heeft wel een hele leuke schrijfstijl! Ze schrijft vooral over sport, haar leven en over mode.

B: Blogger, Bloglovin en Beautygloss
Blogger is mijn hoofdpagina voor het bewerken van mijn blog. Ook voor het schrijven van artikelen kom ik hier terecht.
Beautygloss is de beautyblog die ik al heel lang volg en die iedereen wel kent! Mascha vlogt, schrijft over beauty en maakt hele leuke tutorials!
Op Bloglovin houd ik mijn volgers bij, en zie ik snel wat de nieuwste artikelen zijn van de blogs die ik volg. Mijn Bloglovin: remote-reporter! Als je me zou volgen zou dat super zijn!

C: Carlisbasics.blogspot.com en Cocogold.nl
Dit zijn twee blogs die ik af en toe bekijk.
Carlisbasics is van een vriendin die net begonnen is met bloggen, en Cocogold volg ik al een hele tijd!

D: Douglas
Ik kan de verleiding vaak niet weerstaan om op de site van Douglas te kijken. De aanbiedingen houd ik goed in de gaten! Vanaf december mag ik mezelf een Douglasmeisje noemen, want ik ga in de decembermaand werken bij Douglas als inpakhulp! Super leuk!

E: Elo.nhl.nl
Dit is de site waarop ik mijn schoolrooster kan bekijken en mails kan sturen naar docenten. Aangezien het rooster wel eens veranderd kijk ik regelmatig op deze site.

F: Facebook
Ik kijk best vaak op Facebook. Ik post minder vaak dingen dan vroeger, maar het is altijd handig om te bekijken wat je vrienden en familie doen! Al helemaal nu ik niet meer thuis woon en veel dingen niet meer meekrijg.

G: Google
Dit spreekt voor zich lijkt me

H: Hotmail
Om mijn twee mailaccounts te checken. Eentje voor de algemene mails en eentje voor mijn blog waar ik contact heb met persbureaus, bedrijven en bezoekers!

I: Itruelyme.nl
Deze blog van Kirsten volg ik al een hele tijd. Twee jaar geleden met kerst heeft ze ook meegedaan met de Christmas Swap, wat erg leuk was. Lijkt het jullie wat om dat dit jaar weer te doen?


J: Jenniefromtheblog
Deze blog is behoorlijk bekend en ik vind hem geweldig! Ik volg haar ook op Instagram. Jennie heeft een leuke schrijf - en kledingstijl en ze plaatst leuke posts!

K: Kamernet
Ondanks het feit dat ik zelf al op kamers woon, bekijk ik de site wel af en toe. Mijn vriend wil ook graag op kamers, maar dan in Groningen, dus ik ben actief aan het meezoeken!

L: Lifesplash
De blog van de jonge Jiami is heel vrolijk, leuk en interessant. Ze plaatst heel veel verschillende artikelen over fashion, beauty en heel veel andere willekeurige dingen.

M: Misslipgloss
Cynthia is degene die naar mijn mening de fijnste reviews schrijft. Als ik een (dure) lipstick of oogschaduw wil aanschaffen bekijk ik altijd eerst Misslipgloss voor een fijne review. Ook vind ik haar schrijfstijl heel fijn.

N: Netflix
Ik heb een proefmaandje Netflix gehad, maar ben nu overgestapt op het (nog gratis) Popcorn Time. Waarschijnlijk komt er binnenkort toch wel een Netflix abonnement.


O: Ourfavourites.nl
De site van Lizzy bezoek ik bijna dagelijks. Ze is net hersteld van een zware tijd, maar ze is een topper! Haar kledingstijl is heel leuk en haar wekelijkse diary is ook een leuk artikel om te lezen!

P: Picmonkey.com
Hier bewerk ik mijn foto's, voeg ik tekst toe en maak ik simpele collages. Echt ideaal en makkelijk om te gebruiken voor je blog!

Q: Hierbij heb ik geen relevante links ;)

R: Remotereporter.nl
Mijn eigen blog waar ik af en toe op kijk om te zien of artikelen er mooi opstaan en om te reageren op reacties!

S: Softruches.blogspot.com
De blog van Denise volg ik ook al heeel erg lang! Ze schrijft vooral over haar dagelijkse bezighede en over mode. Haar outfitposts zijn super!

T: Tumblr
Ik zit nog vrij regelmatig op Tumblr. Mijn uitlaatklep voor alle inspiratie én om inspiratie op te doen. Wat er op mijn pagina staat is precies wat er bij mij past. Vaak zijn het wensen, maar soms ook items of dingen die ik leuk vind en al heb! Mijn tumbrl: www.nighttimes.tumblr.com

U: Uniquestyle.nl
Dit is de blog van Sharon, maar helaas heeft ze al een behoorlijke tijd niets meer geplaatst. Ze had vooral fijne artikelen over aan aankopen op Ebay, waar ik altijd inspiratie uit haalde!

V: Veracamilla
De welbekende blog van Vera! Ik ben dol op haar foto's van producten en op haar geweldige creatieve manier van schrijven. Deze blog bezoek ik dagelijks!

W: Wisselkoersen.nl
Het lijkt misschien een beetje raar in het rijtje tussen de blogs Social Media kanalen, maar wisselkoersen heb ik vaak nodig! Als ik een webshop bekijk (of Ebay) waar het soms in Dollars of Ponden staat weergegeven check ik hoeveel het precies kost in Euro's! Heel handig!

X: Xmemorablex.blogspot.com
Dit is de blog van Amber. Ik volg Amber al ontzettend lang en zij mij ook. We praten af en toe op Whatsapp en in het voorjaar hebben we elkaar na 3 jaar eindelijk ontmoet en zijn we naar een event van Boohoo geweest. Hopelijk spreken we snel weer af!

Y: Youtube
Ik bekijk op Youtube de leukste shoplogs, tutorials en favorieten video's van mijn favoriete bloggers. Ook houd ik hier mijn eigen Youtubekanaal bij: marleenophof. Het zou leuk zijn als je abonneert!

Z: Zoella.co.uk
Ik bezoek de site van Zoella niet heel vaak, maar heel af en toe vind ik het toch leuk om hem te bekijken! Op Youtube mis ik geen video van haar!

Het moge duidelijk zijn; Mijn laptop bestaat dus voor het bloggen, blogs bekijken en voor alles wat verder met bloggen te maken heeft. Het is een echt 'bloglaptop'. 

Hoe ziet dat bij jou? Herken je sites die jij ook bezoekt? Laat het me weten!

14 opmerkingen :

 1. Wat een onwijs leuk artikel! Picmonkey gebruik ik altijd om mijn foto's te bewerken en Wisselkoersen gebruik ik ook weleens, kan heel handig zijn! Ik volg een groot deel bloggers die jij ook volgt, hihi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk artikel! Ik gebruik picmonkey zelf ook heel vaak en ik ben dol op Tumblr!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk artikel! Ik lees bijna alle blogs die jij ook leest ;) Super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks voor de tips, een heel leuk artikel is het geworden! Ga nu even de websites bekijken die ik nog niet kende. :)

  FLOURISHINGFIT.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie deze tag heel veel voorbij komen de laatste tijd. Leuk ingevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had hem ook al ingevuld :-)
  Tof om jouw favorieten te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke tips. Ik ga zeker een paar van je favoriete blogs checken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik lees bijna alle blogs die jij ook volgt! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk om te lezen!

  x Yessica (www.dailytalk.nl)

  BeantwoordenVerwijderen