zondag 12 oktober 2014

Nieuwe Kruidvat body butters

Ze waren er al wel, maar in een heel ander jasje. Deze vier varianten zien er een stuk strakker en aantrekkelijker uit dan de bloemetjesprint die er voorheen op te zien was. De nieuwe geuren zijn divers en heerlijk om op je lichaam aan te brengen. Waar heb ik het over? Over de vier nieuwste body butters van Kruidvat natuurlijk!
De nieuwe body butters van Kruidvat zitten in een vrij eenvoudige plastic verpakking met een zwarte deksel. Elke geur heeft een eigen verpakking. Ik vind het er erg leuk uitzien! Heel vrolijk, strak en duidelijk. Ik zou ze zo weggeven als een cadeautje! De body butters zijn er in de geuren coconut & sheabutter, olive & macadamia, honey & cacaobutter en blueberry & lychee. Heel verschillend, heel lekker!De olive en macadamia variant is een frisse butter. Je ruikt de olijf heel subtiel, maar het is wel een geur waar je van moet houden. Ik vind hem zelf erg lekker voor bijvoorbeeld in de ochtend. Niet te sterk, niet te heftig. De blueberry en lychee body butter is weer héél anders dan de vorige. Deze is veel opvallender, zoeter, fruitiger. Niet eentje die ik snel in de ochtend zou pakken dus. Deze geur is erg lekker voor de liefhebbers van rood fruit in een body product. Ik vind dit zelf de lekkerste van de vier!Coconut en sheabutter. De variant waar ik een beetje tegen op zag. Ik ben normaal totaal geen fan van kokos producten, maar deze body butter heeft me écht verrast. Het is een butter met een subtiele kokosgeur. De sheabutter zorgt ervoor dat het een butter is die heel draagbaar is. Óók voor de mensen die niet zo dol zijn op een hele sterke kokosgeur.De laatste geur is honey en cacaobutter. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de geur van cacao niet goed kan ruiken. Gelukkig, want daar ben ik niet zo weg van. De geur is bloemig en zoet, vanwege de honing. Het is een geur die je lekker moet vinden, dus ruik er eerst even aan bij de Kruidvat !

De structuur van de body butters is vrij stevig. Ze zijn best dik, maar niet extreem hard. Het smeert in ieder geval niet als een body lotion. Dit is echt een veel hardere boter. De butters hebben een fijne structuur en zijn prettig en makkelijk om aan te brengen. Je hele lichaam ruikt in een handomdraai naar bijvoorbeeld blueberry & lychee!

De body butters van Kruidvat bevatten 200 ml, kosten maar €2,49 en zijn vanaf nu te koop in de Kruidvat winkels. Voor deze kleine prijsjes kun je ze alle vier al voor een tientje uitproberen. Handig toch?18 opmerkingen :

 1. Die lijken me erg fijn! Ben benieuwd naar de geur van de lychee variant.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijken me fijne bodybutters! Ik houd van zoete geuren dus ik zou denk ik gaan voor die blueberry lychee versie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zelf een tijd die blueberry lychee gebruikt! Denk dat ik 'm maar weer eens ga kopen. :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze lijken me erg fijn! Sowieso vind ik body butters iets fijner dan lotions :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. lijken me erg fijne body butters ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt super en wat een fijn prijsje. Dat wordt uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. fijne review!! lijkt me een fijn product

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ziet er lekker uit, zeker die laatste!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze zien er top uit! Vooral de honey cacaobutter lijkt me heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die met lychee en blueberry en die met honing en cacao zijn volgens mij echt wat voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De variant met honing lijkt mij perfect :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb ze nog niet geprobeerd maar ze lijken me heel erg fijn! Toch maar een keer weer naar de Kruidvat! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hmm..De olive en macadamia lijkt me heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen