maandag 6 oktober 2014

Blog update #1

Na drie maanden zomervakantie, een verhuizing, nieuwe studie, én een nieuwe layout voor mijn blog leek het me wel eens nodig tijd voor een blog update. Geen ellenlang verhaal, maar even kort maar krachtig de punten die zijn veranderd én die veranderen voor jullie rondom mijn blog.
- Het was je misschien al opgevallen als de de afgelopen week op Remote Reporter.nl hebt gekeken, dat mijn lay-out helemaal is veranderd. Het is strakker, professioneler en overzichtelijker. Ik heb eindelijk een thema wat past bij mij én bij mijn blog en ik ben er ontzettend blij mee. Het geeft me echt een goed gevoel en ik krijg er heel veel motivatie en inspiratie door voor het bloggen! Laat me weten wat jij ervan vindt! 

- Behave dat de lay-out is veranderd, zullen er nog wat inhoudelijke dingen anders worden. Ik ga meer artikelen plaatsen, namelijk om de dag eentje. Ik blogde vaak heel onregelmatig, en ik merk dat het voor mij én voor jullie niet handig is en niet duidelijk. Vanaf nu kun je dus meer regelmaat verwachten én om de dag een artikel!

- Zoals je al in de collage hierboven kunt zien, veel beauty is aanwezig. Ik heb besloten om me meer te focussen op beauty gerelateerde onderwerpen. Er zullen nog zeker collages, fashion updates of wooninspiratie artikelen verschijnen. Maar de nadruk komt meer te liggen op beauty.


- De laatste update gaat niet over mijn blog, maar meer over mezelf. Ik woon nu namelijk bijna twee maanden op kamers in Leeuwarden. Ik ben net begonnen met mijn studie HBO Communicatie aan de NHL en dat gaat super! De tentamens komen er ook al aan, dus daar wordt hard aan gewerkt. Mocht je vragen hebben over mijn kamer, mijn manier van leven op kamers of over mijn studie/stad, dan wil ik die heel graag beantwoorden in de comments of via de mail! 

Ik hoop dat ik wat duidelijkheid heb gecreeërd voor jullie en aarzel niet om vragen te stellen! 
Liefs, Marleen

11 opmerkingen :

 1. Ik vind je layout heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk al uit naar je artikels!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind alles heel mooi (al wist ik niet hoe het hiervoor was maar dat maakt niet uit)
  Ik zit er aan te denken om ook meer regelmaat te doen in mijn artikels
  maar vind het nog erg lastig aangezien ik niet vooruit werk haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lay-out! Fijn dat het goed gaat met je studie :D. Mijn eerste HBO toetsen komen er ook al aan.. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk. Ik vind je layout erg mooi en professioneel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je Lay-out is super tof! Leuk dat je Communicatie studeert, ik ben hierin pas afgestudeerd. Leuke studie:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je lay-out is super mooi ! Fijn om te horen dat het goed gaat met je studie :D
  X Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je regelmatig gaat bloggen en super dat je studie zo goed gaat!

  BeantwoordenVerwijderen