maandag 2 juni 2014

New in: Hema notitieboekjes

Ik kan jullie vol trots meededelen, dat ik weer twee nieuwe notitieboekjes kan verwelkomen in mijn collectie. Bij de Hema kocht ik laatst twee nieuwe boekjes, waarvan een desk planner en een notitieboekje met een ringbandje. 'Waarvoor gebruik ik ze deze keer? Want dit zijn de zoveelste al!' aldus mijn vriendje... 

Beide boekjes hebben hetzelfde printje, wat ik erg leuk vond! Het roze vond ik zo leuk en vrolijk staan bij het grijs en beige! Meestal zijn de boekjes van de Hema erg vrolijk en kleurrijk, precies mijn smaak.


Ik nam een desk planner mee voor €3,95 die ik voor school ga gebruiken. Ik heb natuurlijk wel een agenda, maar toch vind ik het fijn om apart een planning te hebben. Meestal maakte ik een planning op een los blaadje, maar op deze manier heb ik alles heel mooi bij elkaar en kan ik goed zien wat ik moet doen voor welke dag. De indeling (met kleuren etc.) is niet helemaal hoe het moet zijn, want ik vind het er alsnog een beetje verwarrend uitzien.. Daar ga ik nog even een goed systeem voor bedenken ;)

Je hebt voor elke dag een heel aantal blokjes waarin je huiswerk kunt schrijven (of andere dingen die je moet doen). Ook heb je aan de achterkant van het blad een 'to do' lijstje, een vak voor notities én nog een extra leeg vakje! Erg handig! 

Het notitieboekje kost €2,95 en is vrij basic van binnen. Het is een eenvoudig lijntjes schrift met een ringband. Ik ga dit boekje gebruiken voor mijn blog, zodat ik al mijn ideeën en lijstjes kan opschrijven. Ook dingen rondom winacties of filmpjes komen hier in te staan!

Ook erg handig: er zitten twee vakjes in het boekje! Hierin kan ik bijvoorbeeld visitekaartjes, tijdschriftenknipsels of andere dingen in doen! 

Ben jij ook zo verslaafd aan de boekjes van Hema? 
Liefs, Marleen

10 opmerkingen :

 1. Allebei heel leuk! Hema heeft echt super leuke notitieboekjes! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een agenda van de Hema, ook heel vrolijk. Ik ben ook dol op notitie boekjes.
  Ze zien er altijd zo leuk uit, he?

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Notitieboekjes zijn echt onmisbaar, haha. Superschattig printje heeft deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah die desk planner lijkt me heel erg handig. Ik maak to do lijsten inderdaad vaak ook op een los blaadje. Ik ga er eens voor kijken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super schattig! Ik heb zelf ook een van die notitie boekjes, erg handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Zo'n desk planner lijkt me echt heel handig. :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is superleuk! Hema heeft zulke mooie spulletjes. Heb je die agenda's met mint en perzik gezien, zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook verslaagd aan notitie boekjes haha. Ik heb al een ideeën boekje voor mijn blog, maar zo'n desk planner is eigenlijk wel heel erg handig. Dan kan ik daar mijn posts op plannnen :D En hema heeft altijd leuke designs enz.

  BeantwoordenVerwijderen